![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам добио добар посао на лаптопу, али је Висту. Мислим да је све сиса меморију у лаптоп. Он фино ради на струју, али када сам га искључите можете да кажете успорава. Размишљам о томе пада доле до КСП привремено док се све грешке радили из Висте. Да ли ико зна да ли је ово паметна идеја са лаптопа? постоје проблеми компатибилности? Било различите кораке обликовање лаптопа? Хвала за помоц момци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није Висту. То је ваш процесор Пропорционалност се када нисте прикључени на АЦ да спасе живот батерије.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта да се лаптоп и није га долази са Видик инсталиран? Ако је тако можда имате потешкоћа да пронађете драјвере за њу Има моја да подесим за двојно покретање тако да се могу користити оба оперативна система
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Им није задовољна са њим се укључи у зиду било. Разумем батерије успорава, ја донт кноткле много о Виста и чуо његове меморије крмак. Ја ћу видети да ли ја могу наћи спецификације система. Двојно покретање може бити добра идеја да бисте сазнали да ли је Виста изазива успорити на рачунару, као и возач компатибилност. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То није Виста са КСП и даље ће успорити када Унплуггед из напајања.
| |||
| |||
| Добро Херес статистика. имајте на уму да сам за 400 долара . Процесор 2.0ГХз, АМД Турион 64кс2 15.4 инчним дисплејом магистрала: 1600МХз кеш 512КБ меморија 3ГБ ДДР 2 Се ХД 160ГБ САТА 5400рпм НВИДИА гефоре 7150м, до 1071мб ДВД писач, итд Мислим да би требало да буде основна информација. само трыин да покренете неке основне игре, уоу ЦоунтерСтрике итд би низбрдица до КСП помоћ перформанс на овом лаптопу? Хвала. |
|
| |||
| |||
| 3 ГБ РАМ-а на лаптоп? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Партиције Виста питање? | КаноакаВирус | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 31 март 2009 09:51 |
| Питање о кеыбоард.реф видик на екрану | асхмехта | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 12 мај 2008 12:23 |
| Виста Ресторе Поинт питање | асхмехта | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 11 мај 2008 04:34 |
| Питање о Видик Десктоп Лаптоп ХП | ЈеннБ213 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 7 јануар 2008 11:00 |
| Виста питање | мыкул | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 15 октобар 2007 20:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |