![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece bir dizüstü iyi bir anlaşma var, ama uzak manzara vardır. Ben dizüstü tüm belleği emme olduğunu düşünüyorum. Içinde takılı, ancak iyi çalışır ben bunu söyleyebilirim bunu çıkarın yavaşlatır. Ben XP geçici kadar tüm hata Vista belirlenir aşağı bırakarak düşünüyorum. Eğer bu bir dizüstü bilgisayar ile akıllı bir fikir olduğunu kimse biliyor mu? orada uyumluluk sorunları nelerdir? Herhangi bir farklı adımlar bir dizüstü biçimlendirme? Yardım çocuklar için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It Vista değil. Sizin işlemci zaman değilseniz kendisini azaltmayı's AC güç içine pil ömründen tasarruf için takılı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne yapmak laptop ve did it Vista ile önceden yüklenmiş geliyor? Eğer öyleyse sorun için sürücüleri bulgu olabilir Ben benim çift önyükleme için ki ben de işletim sistemlerini kullanabilirsiniz kurdunuz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Im memnun değil duvar ya takılı. Ben pil anlamak, sadece o dont yavaşlar çok bilmek Vista ve onun bir bellek domuz duydum. Eğer sistem özellikleri bulabilirsiniz ben görürsünüz. Ikili çizme iyi bir fikir eğer manzara aşağı bilgisayarın yavaş neden yanı sıra sürücü uyumluluğu öğrenmek için olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu Vista, XP ile hala aşağı zaman şebekeden unplugged yavaş olacak değil.
| |||
| |||
| Alright İstatistik heres. unutmayın 400 dolar için var . 2.0GHz işlemci, AMD Turion 64x2 15.4 inç ekran Bus: 1600MHz önbellek 512KB bellek 3gb DDR 2 HD 160GB SATA 5400rpm nvidia gefore 7150M kadar 1071mb için DVD yazıcı, vb Ben temel bilgi olması gerektiğini düşünüyorum. sadece bazı temel oyunları çalıştırmak için, WOW counterstrike vb tryin istiyorsunuz bu dizüstü bilgisayarda XP Yardım performans için bir geçiş? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Bir laptop ram 3 gb? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |