![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто отримав гарну угоду на ноутбук, але воно Vista. Я думаю, що це все смоктати пам'яті в ноутбуці. Вона виконується нормально підключений, але коли я відключіть його допомогою ви можете сказати сповільнюється. Я думаю про спускаючись на XP тимчасове, поки всі помилки є працював з Vista. Хто-небудь знає, якщо це розумні ідеї з ноутбуком? Чи існують проблеми з сумісністю? Будь-які можливі кроки форматування ноутбук? Спасибі за допомогу, ребята. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не Vista. Це ваш процесор дроселювання себе, коли ви не підключені до мережі змінного струму для роботи акумулятора.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що робити це ноутбук, і зробив це поставляються з попередньо встановленою Vista? У цьому випадку можуть виникнути проблеми з пошуком драйверів для неї У мене своя створена для подвійний завантаження, щоб я міг використовувати обидві операційні системи
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Їм не сподобалося з ним підключено в стіні або. Я розумію, акумулятор сповільнює її, я просто не знаю багато про Vista і чув його пам'ять свині. Я побачу, якщо я можу знайти системі специфікацій. Подвійне завантаження може бути гарною ідеєю, щоб з'ясувати, якщо це перспектива викликає уповільнення комп'ютера, а також сумісність драйверів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не Vista, з XP вона буде як і раніше сповільнюється, коли відключений від електромережі.
| |||
| |||
| Alright Heres статистику. Майте на увазі, купив це за 400 баксів . Процесором 2.0GHz, AMD Turion 64x2 15,4-дюймовий дисплей Автобусом: 1600MHz кеш 512KB 3gb пам'яті DDR 2 SATA HD 5400rpm 160gb GeFore NVIDIA 7150M, до 1071mb DVD Burner, і т.д. Я думаю, що повинна бути основної інформації. тільки зробиш, щоб запустити деякі основні ігор, WOW Counterstrike і т.д., буде знизити за допомогою продуктивність XP на цьому ноутбуці? Спасибо. |
|
| |||
| |||
| 3 ГБ оперативної пам'яті в ноутбуці? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перспектива розділу питання? | KanoakaVirus | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 31 березня 2009 09:51 |
| Питання про перспективу на екрані keyboard.ref | ashmehta | General Software чат | 2 | 12 травня 2008 12:23 |
| Перспектива точки відновлення питання | ashmehta | General Software чат | 3 | 11 травня 2008 04:34 |
| Vista Desktop Питання про Ноутбук HP | JennB213 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 7 січня 2008 11:00 |
| Vista питання | mykul | Операційні системи Windows | 1 | 15 жовтня 2007 20:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |