![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Търсите лаптоп за студентско-ш използване, както и за Sims 2 и 3 (когато е освободен). Трябва да има най-малко 3GB RAM, екран размер над 15 ", графични карти, предпочитани - 9600M GS G500 или 9600 GS w / 512MB посветен, Core2 Duo процесор и евтино е възможно! Бихте много оценявам помогне търси такъв лаптоп. |
|
| |||
| |||
| Проверете http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-27749 също pcworld рекламирате един Dell за £ 400 за съвпадение на вашите изисквания, въпреки че не можех да го намерите там сайт. |
|
| |||
| |||
| Да бях видял, че един. Напълно забравих да сложа NVidia преди карта номера XD - Аз съм болен! |
|
| |||
| |||
| Хмм аз предпочитам ATI графика в лаптоп със сигурност. на ATI Radeon 3000series е по-добър от 9600. Имам ATI Radeon 3470, и го споделя с моите борда grahpics. |
|
| |||
| |||
| Имах че лицето, което ми помогна изберат компоненти беше казал не ATI графика, но тя просто искате каза не AMD процесор така че предполагам, нито графична карта марки са добре:] |
|
| |||
| |||
| Колко струва £ можеш ли да се простират до? Ако по бюджет, който искате да се с най-доброто от ATI & AMD над NVidia & Intel по 15 ". В процентно мъдро би ли вашата оценка" Игра за студенти-Y "съотношение? Проверете www.ebuyer.com да получите представа за цените you'l да се търси в За спецификациите искаш. И последно, но не на последно място, може би искате да Pm Carbon, той е Wizz за този тип обект. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че нещо подобно ще покрие студента и Sims. http://www.ebuyer.com/product/152233 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп CPU Разменени не води до стартиране на всички! Помощ Wanted! | Бригъм | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 28-ми октомври 2009 11:51 |
| Radeon 9600 Серия | Махмурлия | Графика на карти & Монитори | 1 | 23-ти август 2009 година 09:45 |
| Което е много по-добре 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 Юни 2009 15:58 |
| Кои 9600 FX карта? | harryc | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Юни 2008 15:16 |
| 9600 GT "срещу" 8800 GT | craiig | Графика на карти & Монитори | 5 | 15 май 2008 г. 17:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |