menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 3 ledna 2009, 15:32
Člen Skupina

Nazdar,

Hledáte notebook pro studenta-y použití, stejně jako The Sims 2 a 3 (pokud je to uvolní).
Musí mít alespoň 3 gigabajty RAM, velikost obrazovky nad 15 ", grafické karty Preferovaným - G500 GS nebo 9600M GS 9600 w / 512mb věnuje, Core2 Duo procesor a jsou levné, pokud možno!

By velice vážíme pomoci hledá takový notebook.
Old 3 ledna 2009, 18:24
Dárce Skupina

check out http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-27749 Také pcworld Inzerujete jeden dell za 400 liber vyhovující vašim požadavkům, i když jsem nemohl najít zde na webu.
Old 4 ledna 2009, 05:14
Člen Skupina

Jasně jsem viděl, že jeden.
Úplně zapomněl dát NVidia před čísla karty xD - Jsem nemocná!
Old 4 ledna 2009, 22:16
Člen Skupina

Hmm mám nejraději ATI grafiky v notebooku určitě. ATI Radeon 3000series je lepší než 9600. Mám ATI Radeon 3470 a sdílí s mým palubě grahpics.
Old 5 ledna 2009, 04:03
Člen Skupina

Jsem myslel, že osoba, pomáhá mi vybrat komponenty řekl ne ATI grafiky, ale řekl bych, jen ne AMD procesor tak myslím buď grafické karty značky jsou v pořádku:]
Old 5 ledna 2009, 06:42
Dárce Skupina

Kolik liber můžete protáhnout až? Pokud je váš rozpočet, na které byste být nejlepším ze s ATI & AMD nad NVidia & Intel na 15 ". V procentech moudrý Mohl byste odhadnout vaše 'Hra na Student-y' poměr?
Podívejte se www.ebuyer.com udělat si představu o cenách you'l se podíváme na na parametry, které chcete. A v neposlední řadě, můžete Pm Carbon, on to Wizz na tomto typu předmětu.
Old 5 ledna 2009, 06:55
Dárce Skupina

Myslím, že něco takového by se týkala student použití a Sims.
http://www.ebuyer.com/product/152233
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.