![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ψάχνετε για ένα laptop για φοιτητή-y χρήση καθώς και The Sims 2 και 3 (όταν είναι κυκλοφορήσει). Πρέπει να έχει τουλάχιστον 3GB RAM, το μέγεθος της οθόνης πάνω από 15 ", κάρτες γραφικών προτίμησε - 9600M G500 GS ή 9600 GS w / 512MB αφιερωμένο, Core2 Duo επεξεργαστή και ως φθηνό δυνατό! Θα βοηθήσει ιδιαίτερα αυτών που αναζητούν έναν φορητό υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| check out http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-27749 Επίσης, pcworld είναι διαφήμιση για ένα dell £ 400 ταιριάζει τις απαιτήσεις σας, αν και δεν θα μπορούσα να το βρείτε εκεί επί τόπου. |
|
| |||
| |||
| Ναι είχα δει αυτό. Πλήρως ξέχασε να τεθεί πριν από την Nvidia η κάρτα xD αριθμούς - Είμαι άρρωστος! |
|
| |||
| |||
| Χμμ Προτιμώ γραφικών ATI σε ένα Laptop για σίγουρος. την ATI Radeon 3000series είναι καλύτερη από το 9600. Έχω την ATI Radeon 3470, και μοιράζεται με εποχούμενο grahpics μου. |
|
| |||
| |||
| Είχα την εντύπωση ότι το πρόσωπο βοηθώντας επιλέξουν τα στοιχεία μου είχαν πει δεν γραφικών ATI, αλλά δεν έπαιρνα μόνο είπε επεξεργαστής AMD Μάλλον ναι είτε κάρτα γραφικών μάρκες είναι ωραία:] |
|
| |||
| |||
| Πόσο κοστίζει £ μπορείτε να τεντώνονται για να? Εάν σας για έναν προϋπολογισμό που προτίθεστε να είναι καλύτερο με ATI & AMD κατά Intel & Nvidia σε 15 ". Σε ποσοστό συνετή εκτίμηση σας θα μπορούσατε να" Παιχνίδι με Σπουδαστών-y 'αναλογία; Check out www.ebuyer.com κάνουμε πάρετε μια ιδέα για τις τιμές you'l να κοιτάζετε για τις προδιαγραφές που θέλετε. Και τελευταίο, αλλά αν μη τι άλλο, ίσως να θέλετε να Pm του άνθρακα, που είναι ένα wizz σχετικά με αυτό το είδος του θέματος. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα καλύπτουν τη χρήση των σπουδαστών και των Sims. http://www.ebuyer.com/product/152233 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop CPU Swap δεν οδηγήσει στην εκκίνηση σε όλους! Help Wanted! | Brigham | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 28 Οκτωβρίου 2009 11:51 |
| Radeon 9600 Series | Ναρκωμένος | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23 Αυγούστου 2009 09:45 |
| Ποια είναι πραγματικά καλύτερη 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 28 Ιουν 2009 15:58 |
| Ποια κάρτα FX 9600; | harryc | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 2η Ιουν 2008 15:16 |
| 9600 GT "vs" 8800 GT | craiig | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 15 Μαΐου 2008 17:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |