![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Tražite laptop za student-y koristiti kao Sims 2 i 3 (kada je objavljeno). Mora imati barem 3GB RAM, ekran veličine 15 ", grafička kartica željenih - 9600M GS G500 ili 9600 GS w / 512MB pridijeljeni, Core2 Duo procesorom i kao jeftini kao moguće! Biste veoma cijenimo pomoć u potrazi za takav laptop. |
|
| |||
| |||
| check out http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-27749 Također pcworld Oglašavate jedan Dell £ 400 podudaranja za Vaše potrebe, iako nisam mogao naći na tu stranicu. |
|
| |||
| |||
| Da sam vidio da je jedan. Totalno zaboravili staviti prije NVidia karticu brojeve XD - Ja sam bolestan! |
|
| |||
| |||
| Hmm ja radije ATI grafika u laptop za siguran. je ATI Radeon 3000series je bolja nego 9600. Imam ATI Radeon 3470, i on dijeli sa svojim onboard grahpics. |
|
| |||
| |||
| Imao sam pomislio osobi pomaže mi da odaberem komponente rekao ATI grafiku, ali ne bih baš rekao da nema AMD procesora pa mislim bilo grafičkom karticom brandovi su fini:] |
|
| |||
| |||
| Koliko £ možete se protežu se na? Ako je Vaš proračun na koju bi se najbolje sa ATI i AMD i Intel preko NVidia u 15 ". U postotku mudri možeš procijeniti Vašu 'Igra u Student-y' ratio? Check out www.ebuyer.com učiniti dobiti predodžbu o cijenama you'l biti obličje at za naočale želite. I zadnje ali ne manje važno, možda biste željeli Pm Carbon, on je Wizz na ovoj vrsti predmeta. |
|
| |||
| |||
| Mislim da bi to nesto kao pokriće student koristiti i Sims. http://www.ebuyer.com/product/152233 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop CPU Zamijeni vodi bez Čizma na sve! Tražim pomoć! | Brigham | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 28 listopad 2009 11:51 |
| Radeon 9600 serija | Budalast | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23 kolovoz 2009 09:45 |
| Koje je stvarno bolje 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. lipnja 2009 15:58 |
| Koji FX 9600 kartice? | harryc | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2. lipnja 2008 15:16 |
| 9600 GT 'vs' 8800 GT | craiig | Graphics Cards & Monitors | 5 | 15. svibanj 2008 17:34 |
| Thread Tools | |
| |