![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Keresek egy laptop diák-y használatát, valamint a The Sims 2 és 3 (ha már kiadott). Kell legalább 3GB RAM, képernyő méret 15 ", grafikus kártyák preferált - 9600M GS G500 vagy 9600 GS w / 512MB dedikált, Core2 Duo processzor és az olcsó lehetséges! Nagyra értékeljük segítséget keres egy ilyen laptop. |
|
| |||
| |||
| Kijelentkezés http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-27749 pcworld is van a reklám a Dell a 400 £ egyezési a követelményeknek, bár nem tudtam megtalálni a helyén van. |
|
| |||
| |||
| Igen láttam, hogy az egyik. Teljesen elfelejtettem, hogy az NVidia a kártya számát xD - Nem vagyok beteg! |
|
| |||
| |||
| Hmm, jobb ATI grafikus egy Laptop biztos. Az ATI Radeon 3000series jobb, mint a 9600. Az az ATI Radeon 3470, és a részvények a saját fedélzeti grahpics. |
|
| |||
| |||
| Azt hitte, az a személy, segít nekem kiválasztani a komponensek azt mondta, nem ATI grafikus de ő azt mondta, nem csak az AMD processzor úgy gondolom vagy grafikus kártya márka finom:] |
|
| |||
| |||
| Mennyit tudsz £ stretch to? Ha a költségvetést, amit legjobban az AMD és az ATI több mint NVidia & Intel a 15 ". Százalékos bölcs tudnád becsülni a" Játék a Student-y "aránya? Kijelentkezés www.ebuyer.com nem kap egy ötletet az árak you'l kell ránézünk a specs akarsz. És végül de nem utolsó sorban, akkor a PM Carbon, õ egy Wizz az ilyen jellegű tárgyat. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, valami ilyesmi kiterjednének hallgató használata és Sims. http://www.ebuyer.com/product/152233 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop CPU-Swap Torz boot at all! Help Wanted! | Brigham | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | Október 28, 2009 11:51 |
| Radeon 9600 sorozat | Kábult | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | Augusztus 23, 2009 09:45 |
| Amely valóban jobban 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 28. június 2009 15:58 |
| Melyik FX 9600 kártya? | harryc | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. június 2008 15:16 |
| 9600 GT "vs" 8800 GT | craiig | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 15. május 2008 17:34 |
| Téma eszközök | |
| |