![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Ieškote studentų laptop-y naudoti taip pat kaip Sims 2 ir 3 (jei ją išleido). Turi turėti bent 3 GB atminties, ekranas, dydis virš 15 ", grafika kortelės Pageidautina - 9600M G500 GS arba 9600 GS w / 512MB skirta, Core2 Duo ir kaip pigūs įmanoma! Būtų labai dėkingi padėti ieškant tokio laptopo. |
|
| |||
| |||
| Išvykimo http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-27749 pat pcworld yra reklama Dell už £ 400 atitinkančių jūsų reikalavimus, tačiau aš niekaip negalėjau rasti ten svetainėje. |
|
| |||
| |||
| Taip aš mačiau, kad vienas. Visai pamiršau įdėti NVidia prieš kortelės numeriai xD - I'm blogai! |
|
| |||
| |||
| Hmm, aš norėčiau ATI Grafika tikrai Laptop. ATI Radeon 3000series yra geriau nei 9.600. Turiu ATI Radeon 3470, ir ji dalinasi su savo laive grahpics. |
|
| |||
| |||
| Aš maniau asmuo padėjo man pasirinkti komponentus kalbėjo ne ATI grafika, bet ji reikia tik sakė, kad ne AMD procesorius taip manau bet graphics card Brendis yra gerai:] |
|
| |||
| |||
| Kiek £ galite užtrukti apie? Jei jūsų apie biudžetą, kurį būtų geriausia ATI per AMD ir NVidia ir "Intel" ne 15 ". Procentais išmintingą Ar galėtumėte įvertinti savo" žaidimą Studentas-y "santykio? Išvykimo www.ebuyer.com gauname kainų you'l idėja yra pažvelgti į Specifikacijos norite. Ir paskutinis, bet ne mažiau, galite PM Carbon, jis dėl šio dalyko tipas Wizz. |
|
| |||
| |||
| Manau kažką panašaus galėtų padengti studento naudoti ir Sims. http://www.ebuyer.com/product/152233 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop CPU Sukeisti sukelia Nr boot at all! Pagalbos! | Brigham | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 28 spalis 2009 11:51 |
| Radeon 9600 Series | Kvailokas | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Rugpjūtis 23, 2009 09:45 |
| Kuri yra tikrai geresnis 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Birželis 28, 2009 15:58 |
| Kuris 9.600 FX kortele? | harryc | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 birželis 2008 15:16 |
| 9600 GT "vs" 8.800 GT | craiig | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Gegužė 15, 2008 17:34 |
| Temos įrankiai | |
| |