![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Hľadáte notebook pre študenta-y použitia, rovnako ako The Sims 2 a 3 (ak je to uvoľní). Musí mať aspoň 3 gigabajty RAM, veľkosť obrazovky nad 15 ", grafické karty preferovaným - G500 GS alebo 9600 GS 9600 w / 512mb venuje, Core2 Duo procesor a sú lacné, pokiaľ je to možné! By veľmi vážime pomoci hľadá taký notebook. |
|
| |||
| |||
| check out http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-27749 Tiež PCWorld Inzerujete jeden dell za 400 libier vyhovuje vašim požiadavkám, aj keď som nemohol nájsť tu na webe. |
|
| |||
| |||
| Jasne som videl, že jeden. Úplne zabudli dať NVidia pred čísla karty xD - Som chorá! |
|
| |||
| |||
| Hmm mám najradšej ATI grafiky v notebooku určite. ATI Radeon 3000series je lepší než 9600. Mám ATI Radeon 3470 a zdieľa s mojím palube grahpics. |
|
| |||
| |||
| Som myslel, že osoba, pomáha mi vybrať komponenty povedal ne ATI grafiky, ale povedal by som, len nie AMD procesor tak myslím buď grafické karty značky sú v poriadku:] |
|
| |||
| |||
| Koľko libier môžete pretiahnuť až? Ak je váš rozpočet, na ktoré by ste byť najlepším ze s ATI & AMD nad NVidia & Intel na 15 ". V percentách moudrý Mohol by ste odhadnúť vaše 'Hra na Student-y' pomer? Pozrite sa www.ebuyer.com urobiť si predstavu o cenách you'l sa pozrieme na na parametre, ktoré chcete. A v neposlednom rade, môžete Pm Carbon, on to Wizz na tomto type predmetu. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že niečo takého by sa týkala študent použitia a Sims. http://www.ebuyer.com/product/152233 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop CPU Swap nevedie k žiadnym Topánka vôbec! Help Wanted! | Brigham | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 28.října 2009 11:51 |
| Radeon 9600 Series | Obluzený | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23.srpna 2009 09:45 |
| Čo je naozaj lepšie 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. júna 2009 15:58 |
| Ktorý 9600 fx kartu? | harryc | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. júna 2008 15:16 |
| 9600 GT 'vs' 8800 GT | craiig | Graphics Cards & Monitory | 5 | 15. mája 2008 17:34 |
| Thread Tools | |
| |