![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| купува Acer се стремят 5920 отпреди няколко месеца, но аз съм борят, за да стартирате го. Ударих началото бутон на клавиатурата и осветлението като ако към обувка ... после нищо, просто празен екран и след няколко синьо осветление на клавиатурата, аз опитах оставяйки я премине "за" за 10 ~ 15 мин очаквам зареждането преди сега и все още нищо не се случва. Трябва да го включите / изключите понякога до 15 ~ 20 пъти, преди да го ботуши нагоре Просто мислех Бих търсят някои експертни съвети за решение, преди да го върне, което аз правя не искам да правя, както аз вероятно ще бъде за някой, без което аз арго позволя от помощ оценявам Дейв |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако е под гаранция Бих влезеш и да ги поправя. Вие не искате да стартирате messing с него и недействителни гаранцията. Това е ясно хардуерен проблем.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп CPU Разменени не води до стартиране на всички! Помощ Wanted! | Бригъм | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 28-ми октомври 2009 11:51 |
| Лаптоп навик Обувка | mrdaveyk | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 1-ви септември 2009 година 10:21 |
| BSoD на Лаптоп Обувка | MJM | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 19 Юни 2009 07:13 |
| Обувка Цикъл за лаптоп Работещи в кръг! | Scando27 | Windows операционни системи | 2 | 16-то Feb 2009 15:22 |
| Лаптоп не обувка горе. | Samapp | Windows операционни системи | 1 | 7 Aug 2007 16:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |