![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| koupil Acer aspirovat 5920 několik měsícem jsem ale snaží se jej spustit. jsem narazila na tlačítko Start a klávesnice svítí, jako by to boot ... a pak nic, jen prázdná obrazovka a několik modrých světel na klávesnici, jsem se pokusil jej opouštějí zapnutý 'na' k 10 ~ 15mins než teď a ještě nic se neděje. Musím ji zapněte / vypnutí někdy až 15 ~ 20 krát před tím, než boty nahoru Jen jsem si hledat nějaké odborné poradenství pro opravu dříve, než to, které se vracejí i don't really want to dělat, jak budu pravděpodobně bez pro které někdy i cant dovolit pomoc ocení dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokud je to v záruce bych jít a zeptat se jich na to spraví. Nechcete začít umazávání s ním a ke zrułení záruky. Je to jasně hardwarový problém.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop CPU Swap nevede k žádným Bota vůbec! Help Wanted! | Brigham | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 28.října 2009 11:51 |
| Laptop Wont Boot | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1.září 2009 10:21 |
| BSoD na Laptop Zavádecí | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 19. června 2009 07:13 |
| Zavádecí Cyklus o Laptop Spouštení v kruzích? | Scando27 | Operační systémy Windows | 2 | 16 únor 2009 15:22 |
| Laptop nebude naběhnout. | Samapp | Operační systémy Windows | 1 | 7. srpna 2007 16:10 |
| Thread Nástroje | |
| |