kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Laptop nem boot

Reply

Téma eszközök
Old Május 16 2008, 15:14
Csoport tagja

Default Laptop nem boot

vettem egy Acer Aspire 5920 egy pár hónappal ezelőtt, de én küzd, hogy indítsa el.
I hit a Start gombra, és a billentyűzet világít, mint a boot ... akkor semmit, csak egy üres képernyő és egy pár kék fényeket billentyűzet, próbáltam hagyva kapcsolni "a" 10 ~ 15mins eddig is és továbbra is semmi sem történik.
Muszáj kapcsolja be / ki néha akár 15 ~ 20-szer, mielőtt azt a csizma
Csak gondoltam törekszik néhány szakértői vélemény a javítás előtt visszatérnek, hogy amit én nem igazán akarok, mint én talán nem az, amelyet valamikor én vidám engedheti
any help appreciated
dave
Old Május 17 2008, 07:07
Donor Group

Default Laptop nem boot

ha garanciális Én megyek, és felkéri őket, hogy meg azt. Nem akarsz kezdeni messing vele és érvényteleníti a garanciát. Ez egyértelműen a hardveres problémát.

My System: hAvAAck Build 3

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Alaplap:
Asus P5N-E
RAM memória:
GSkill 4GB DDR2
Grafikus kártya (k):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optikai meghajtó (k):
Halott
Case / tápegység:
Generic Case, Generic PSU
Hűtés:
Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
fedélzeten
Monitor (ok):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operációs rendszer (ek):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64 bites
Old Május 18 2008, 01:54
Csoport tagja

Default Laptop nem boot

Ennek valószínűleg az alaplap amit a hírnök, és egyetértek hAvAAck ha az a garancia, akkor kap ez fix.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptop CPU-Swap Torz boot at all! Help Wanted! Brigham Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 Október 28, 2009 11:51
Laptop szokás Boot mrdaveyk Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 Szeptember 1, 2009 10:21
BSOD a laptop gép MJM Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 19. június 2009 07:13
Boot MENETCIKLUS Laptop Bejáratás Körök!? Scando27 A Windows operációs rendszerek 2 16. február 2009 15:22
Laptop nem boot up. Samapp A Windows operációs rendszerek 1 7. augusztus 2007 16:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.