![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| vettem egy Acer Aspire 5920 egy pár hónappal ezelőtt, de én küzd, hogy indítsa el. I hit a Start gombra, és a billentyűzet világít, mint a boot ... akkor semmit, csak egy üres képernyő és egy pár kék fényeket billentyűzet, próbáltam hagyva kapcsolni "a" 10 ~ 15mins eddig is és továbbra is semmi sem történik. Muszáj kapcsolja be / ki néha akár 15 ~ 20-szer, mielőtt azt a csizma Csak gondoltam törekszik néhány szakértői vélemény a javítás előtt visszatérnek, hogy amit én nem igazán akarok, mint én talán nem az, amelyet valamikor én vidám engedheti any help appreciated dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha garanciális Én megyek, és felkéri őket, hogy meg azt. Nem akarsz kezdeni messing vele és érvényteleníti a garanciát. Ez egyértelműen a hardveres problémát.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop CPU-Swap Torz boot at all! Help Wanted! | Brigham | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | Október 28, 2009 11:51 |
| Laptop szokás Boot | mrdaveyk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | Szeptember 1, 2009 10:21 |
| BSOD a laptop gép | MJM | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 19. június 2009 07:13 |
| Boot MENETCIKLUS Laptop Bejáratás Körök!? | Scando27 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 16. február 2009 15:22 |
| Laptop nem boot up. | Samapp | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. augusztus 2007 16:10 |
| Téma eszközök | |
| |