![]() |
|
| |||
| |||
| קנה של Acer שואפים 5920 שנה לפני כמה אבל אני struggling להפעיל אותו. אני מכה על לחצן 'התחל' ואת המקלדת האורות למעלה כאילו האתחול ... אז כלום, פשוט מסך ריק וכמה כחול האורות על המקלדת, ניסיתי לעזוב אותו עברת 'ב' של 10 ~ 15mins לפני עכשיו ועדיין שום דבר לא קורה. אני חייב לעבור את זה / כיבוי לפעמים upto 15 ~ 20 פעמים לפני שהיא המגפיים למעלה רק חשבתי כמה אני מעוניין לחפש מומחה ייעוץ עבור תיקון לפני החזרה זה לא שאני באמת רוצה לעשות שאני יהיה כנראה להיות ללא מתישהו עבור לעמוד בו צביעות כל עזרה ךיתורעה דייב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה תחת אחריות, אני מעוניין להיכנס ולבקש מהם לתקן את זה. אתה לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה את האחריות ומבוטל. זה ברור חומרת הבעיה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להחליף מעבד למחשב נייד מובילה אתחול בכלל! Help Wanted! | Brigham | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 28 אוקטובר 2009 11:51 |
| Laptop wont אתחול | mrdaveyk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 1 ספטמבר 2009 10:21 |
| BSoD על Laptop אתחול | MJM | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 19th יוני 2009 07:13 |
| מחזור ב 'אתחול Laptop הפועלים מעגלי!? | Scando27 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 16th פברואר 2009 15:22 |
| Laptop אתחול לא למעלה. | Samapp | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 7 אוגוסט 2007 16:10 |
| שרשרת כלים | |
| |