![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| nusipirkau Acer Aspire 5.920 keletą mėnesių atgal, bet aš sunkiai jį paleisti. I hit mygtuką Pradėti ir klaviatūros įsižiebia, jei to boot ... tada nieko, tik tuščias ekranas ir mažai naudojami mėlynieji žiburiai su klaviatūra, I've tried paliekant įjungtas "į" už 10 ~ 15mins iki dabar ir dar nieko neįvyksta. Aš jį įjungti / išjungti kartais net iki 15 ~ 20 kartų prieš tai batai iki just thought I'd siekti kai kurių ekspertų konsultacijas nustatyti iki jo grąžinimo, kurios: i don't really wanna do kaip aš turbūt be už kartais kuri i cant sau Any help appreciated Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jei jis pagal garantija Norėčiau eiti ir prašyti juos pataisyti. Nenorite pradėti Messing su juo ir negalioja garantija. Tai aiškiai aparatūros problema.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop CPU Sukeisti sukelia Nr boot at all! Pagalbos! | Brigham | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 28 spalis 2009 11:51 |
| Laptop Wont Įkėlimo | mrdaveyk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 1 rugsėjis 2009 10:21 |
| BSOD ant Laptop Įkėlimo | MJM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 19, 2009 07:13 |
| Įkėlimo dviratį Laptop Running in circles!? | Scando27 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 16 vasaris 2009 15:22 |
| Laptop nebus įkeliama. | Samapp | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 rugpjūtis 2007 16:10 |
| Temos įrankiai | |
| |