mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Klēpjdators nebūs boot

Reply

Thread Tools
Old Maijs 16, 2008, 15:14
Loceklis

Default Klēpjdators nebūs boot

nopirkuši acer aspire 5.920 pāris pirms mēneša, bet es esmu cīnās, lai sāktu to.
i hit sākt pogu un tastatūras iedegas kā lai boot ... tad nekas, vienkārši tukšs ekrāns un dažas zilās gaismas uz klaviatūras, es esmu mēģinājis atstājot ieslēgts "par" par 10 ~ 15mins pirms šobrīd un vēl nekas nenotiek.
Es šo signālu ieslēgšanās / izslēgšanās reizēm līdz pat 15 ~ 20 reizes pirms tā zābaki augšu
tikai domāju, ka man meklēt kādu speciālistu konsultācijas noteikt pirms to nosūta atpakaļ, kas man nav īsti vēlaties darīt kā es droši vien bez vajadzības reizēm ko nevaru atļauties
any help appreciated
Dave
Old Maijs 17, 2008, 07:07
Donors Group

ja tas ir garantijas man iet un lūgt tos salabot. Jūs nevēlaties uzsākt messing ar to un nav spēkā garantija. Tas ir skaidri aparatūras jautājums.

Mana sistēma: hAvAAck Build 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
RAM Operatīvā atmiņa:
GSkill 4GB DDR2
Graphics Card (s):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Miris
Case / PSU:
Generic Case, Generic PSU
Dzesēšana:
ZALMAN 92mm
Tīkla / Internets:
borta
Monitor (s):
Dell 2408WFP UltraSharp 2.048 24 "
Operating System (s):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old Maijs 18, 2008, 01:54
Loceklis

Tā droši vien savu mātesplati thats messed up un es piekrītu hAvAAck ja tās saskaņā ar garantiju, tad get it fixed.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.