menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop nebude boot

Reply

Thread Tools
Old 16. mája 2008, 15:14
Člen Skupina

Default Laptop nebude boot

koupil Acer aspirovat 5920 niekoľko mesiacom som ale snaží sa ho spustiť.
som narazila na tlačidlo Štart a klávesnice svieti, ako by to boot ... a potom nič, len prázdna obrazovka a niekoľko modrých svetiel na klávesnici, som sa pokúsil ho opúšťajú zapnutý 'na' k 10 ~ 15mins ako teraz a ešte nič sa nedeje.
Musím ju zapnite / vypnutie niekedy až 15 ~ 20 krát pred tým, ako topánky hore
Len som si hľadať nejaké odborné poradenstvo pre opravu skôr, než to, ktoré sa vracajú Nechcem really want to robiť, ako budem pravdepodobne bez pre ktoré niekedy i cant dovoliť
pomoc ocenia
dave
Old 17. mája 2008, 07:07
Darcu Skupina

ak je to v záruke bych ísť a spýtať sa ich na to spraví. Nechcete začať umazávání s ním a ku zrułenie záruky. Je to jasne hardvérový problém.

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 18. mája 2008, 01:54
Člen Skupina

Jeho pravdepodobne vašej doske to je neusporiadaný a súhlasím s hAvAAck ak je jeho rámci záruky potom si to opravit.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Laptop CPU Swap nevedie k žiadnym Topánka vôbec! Help Wanted! Brigham Notebooky, Mobily a PDA 1 28.října 2009 11:51
Laptop zvyknutý Zavádzacia mrdaveyk Notebooky, Mobily a PDA 5 1.septembra 2009 10:21
BSOD na Laptop Zavádzacia MJM Notebooky, Mobily a PDA 0 19. júna 2009 07:13
Zavádzacia Cyklus o Laptop Spúšťanie v kruhoch? Scando27 Operačné systémy Windows 2 16 február 2009 15:22
Laptop nebude naběhnout. Samapp Operačné systémy Windows 1 7. augusta 2007 16:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.