![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| koupil Acer aspirovat 5920 niekoľko mesiacom som ale snaží sa ho spustiť. som narazila na tlačidlo Štart a klávesnice svieti, ako by to boot ... a potom nič, len prázdna obrazovka a niekoľko modrých svetiel na klávesnici, som sa pokúsil ho opúšťajú zapnutý 'na' k 10 ~ 15mins ako teraz a ešte nič sa nedeje. Musím ju zapnite / vypnutie niekedy až 15 ~ 20 krát pred tým, ako topánky hore Len som si hľadať nejaké odborné poradenstvo pre opravu skôr, než to, ktoré sa vracajú Nechcem really want to robiť, ako budem pravdepodobne bez pre ktoré niekedy i cant dovoliť pomoc ocenia dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ak je to v záruke bych ísť a spýtať sa ich na to spraví. Nechcete začať umazávání s ním a ku zrułenie záruky. Je to jasne hardvérový problém.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop CPU Swap nevedie k žiadnym Topánka vôbec! Help Wanted! | Brigham | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 28.října 2009 11:51 |
| Laptop zvyknutý Zavádzacia | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1.septembra 2009 10:21 |
| BSOD na Laptop Zavádzacia | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 19. júna 2009 07:13 |
| Zavádzacia Cyklus o Laptop Spúšťanie v kruhoch? | Scando27 | Operačné systémy Windows | 2 | 16 február 2009 15:22 |
| Laptop nebude naběhnout. | Samapp | Operačné systémy Windows | 1 | 7. augusta 2007 16:10 |
| Thread Tools | |
| |