![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| купио Ацер Аспире 5920 пре неколико месеца, али сам се боре да га покренете. И ударио на дугме Старт и тастатура светли као да се то чизма ... онда ниста, само зацрни екран и неколико плава светла на тастатури, сам покушао остављајући пребацио 'на' за 10 ~ 15минс до сада и још увек ништа се не дешава. Морам да га укључите / искључите понекад ЕУ 15 ~ 20 пута пре него што се чизме помислио бих тражите неки стручни савет за шкрипац пре повратка то што сам баш и не желе да раде као што ћу вероватно бити негде без за које ја лицемјерје приуштити било који помоћ добродошла Даве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако је под гаранцијом бих отићи и замолите их да га поправите. Ви не желите да почнете петљају са њом и поништити гаранцију. Јасно је хардверски проблем.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп процесор Пребаци не доводи до покретања ат алл! Помоћ Тражи се! | Бригхам | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 28. Окт 2009 11:51 |
| Лаптоп навика Боот | мрдавеык | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 1. Јул 2009 10:21 |
| БСоД на Лаптоп Боот | МЈМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 19. јуна 2009 07:13 |
| Боот Циклус о Лаптоп Трчање у круг! | Сцандо27 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 16 фебруар 2009 15:22 |
| Лаптоп неце боот уп. | Самапп | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7 аугуст 2007 16:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |