мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Лаптоп неце боот

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. мај 2008, 15:14
Мембер Гроуп

Default Лаптоп неце боот

купио Ацер Аспире 5920 пре неколико месеца, али сам се боре да га покренете.
И ударио на дугме Старт и тастатура светли као да се то чизма ... онда ниста, само зацрни екран и неколико плава светла на тастатури, сам покушао остављајући пребацио 'на' за 10 ~ 15минс до сада и још увек ништа се не дешава.
Морам да га укључите / искључите понекад ЕУ 15 ~ 20 пута пре него што се чизме
помислио бих тражите неки стручни савет за шкрипац пре повратка то што сам баш и не желе да раде као што ћу вероватно бити негде без за које ја лицемјерје приуштити
било који помоћ добродошла
Даве
Old 17. мај 2008, 07:07
Донаторска Група

Default Лаптоп неце боот

ако је под гаранцијом бих отићи и замолите их да га поправите. Ви не желите да почнете петљају са њом и поништити гаранцију. Јасно је хардверски проблем.

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 18. мај 2008, 01:54
Мембер Гроуп

Default Лаптоп неце боот

Њен вероватно матичној плочи тај упрскао и слажем се са хАвААцк ако је под гаранцијом онда се то поправити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп процесор Пребаци не доводи до покретања ат алл! Помоћ Тражи се! Бригхам Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 28. Окт 2009 11:51
Лаптоп навика Боот мрдавеык Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 1. Јул 2009 10:21
БСоД на Лаптоп Боот МЈМ Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 19. јуна 2009 07:13
Боот Циклус о Лаптоп Трчање у круг! Сцандо27 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 16 фебруар 2009 15:22
Лаптоп неце боот уп. Самапп Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 7 аугуст 2007 16:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц