менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ноутбук не завантажується

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 травня 2008, 15:14
Член групи

Default Ноутбук не завантажується

купив Acer Aspire 5920 кілька місяців тому, але я борюся, щоб запустити його.
я натискаю кнопку "Пуск" і клавіатури спалахує, якщо завантаження ... то нічого, тільки порожній екран та кілька синіх вогнів на клавіатурі, я намагався телефонувати 'на' за 10 ~ 15 хвилин до і як і раніше нічого не відбувається.
Я для його включення / вимикання іноді до 15 ~ 20 разів, перш ніж воно завантажується
подумав я б шукати якийсь експертні консультації для виправлення до його повернення, який я дійсно не хочуть робити як я, ймовірно, на деякий час без яких я нахиляє собі
будь-яка допомога оцінили
Дейв
Old
Донор групи

якщо вона під гарантії я б піти і попросити їх виправити. Ви ж не хочете, щоб почати возитися з ним і до втрати гарантії. Це чітко апаратні проблеми.

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old
Член групи

Її, ймовірно, ваша материнська плата Thats безлад, і я згоден з hAvAAck якщо його під гарантії потім отримати її виправити.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.