![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im борят с моя лаптоп. Нейната моята интернет, игри устройството и музика играч като у дома си, и аз също трябва да го взема на работа, така че му причиняват проблема. Онзи ден съм включен в нея, докато тя се изпълнява, но wouldnt такса, тя просто избяга на батерията, докато той е бил мъртъв, а след това е изключен, сега тя навик отговаря на всички. Im малко объркани, тъй като това, което е. Когато включите зарядното в малка зелена светлина върху трансформатора светлини, така че става власт, както и такса светлина върху предната част на лаптопа мига за разделно секунди, след това се изключва. Аз се опитали да използват моите братя зарядно и заръчаното светлина върху предната flashed за 5-10mins, тогава изключен отново. Макар, че зарядното не е предназначена за този лаптоп, и така би didn't го направя някоя облагодетелства. И така, какво си мислят хората? Имате ли нужда от ново зарядно? Или има батерия се отказали от мен? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лаптоп батерии са изключително глупости, получи нов колега.
| |||
| |||
| Този нещото, то doesn't работа на мрежата също. Ако извадите батерията и я поставете направо в мрежата след това я прави нищо. Моята половинка е точно същия лаптоп, така че в понеделник Отивам да се опита да използва зарядното му и да видим дали това няма нищо. Знаейки ми късмет батерията и зарядното устройство ще са умрели. Im и ако се приеме, че те не са евтини за да се замени? |
|
| |||
| |||
| Опитайте да си зарядното устройство, ако то все още не се изпълнява на лаптопа е виновен и е вероятно най-добрият заменя в зависимост от възрастта. Ако не тичам получите нова зарядно. |
|
| |||
| |||
| Той е закупен чрез работата по "Компютърни начало инициатива" и затова е все още под warrenty. Обадих им днес. На първо място те уведоми, че се опитвам новото зарядно устройство, което ще направя утре. Ако те не действа, тогава те не вярват, че е на батерията, тъй като това тя се завтече ОК докато не стигна на пара, и така си мислят, че PSU е развалена, тъй като няма да заредите батерията. Добрата новина е, че ако случаят е такъв и ще се получават чисто нов лаптоп. Лошата новина е, че ще загубиш всичко, което е на стария, тъй като те изискват обратно, и затова няма да има достатъчно време, за да изтеглите файловете ми от него. За щастие всички важни са подкрепени |