![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im zápasí se svým notebookem. Jeho můj internet, herní zařízení, a hudební přehrávač doma, a já také muset vzít do práce, takže její příčinou problému. Na druhý den jsem zapojen v současně byl spuštěn, ale to bych o tom, že právě běžel na baterii, dokud byl mrtvý, poté vypnut, teď je zvyklý na všechny starosti. Im trochu zmatená, protože to, co to je. Když jsem se zapojte nabíječku do malé zelené světlo na transformátoru svítí, takže se stále moc a poplatku světla na přední straně notebooku záblesků za zlomek sekundy, pak se vypne. Jsem se pokusil využít mé bratry nabíječky a nabíjení svítí přední zasvítil na 5-10mins, poté vypnut znovu. Přestože že nabíječka není určen pro tento notebook, a tak pravděpodobně didnt dělat žádné zvýhodňuje. Takže, co si lidi myslí? Potřebuji novou nabíječku? Nebo baterie uveden na mě? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop baterie jsou notoricky svinstvo, dostanete novou mate.
| |||
| |||
| To je věc, je doesnt práce na obou sítí. Pokud se i vyjmout baterii a vložte ji přímo do sítě, pak se vůbec nic. Můj kámoš má stejný laptop, takže v pondělí budu se pokusit o jeho používání nabíječky a viděli, zda to nemá nic. Vědouce štěstí baterii a nabíječku bude mít zemřel. im a za předpokladu, že tyto nejsou levné nahradit? |
|
| |||
| |||
| Zkuste tuto nabíječku, pokud ještě není v rozporu notebooku má chyba, a je pravděpodobně nejlepší nahrazuje v závislosti na věku. Pokud by to tak spustit dostanu novou nabíječku. |
|
| |||
| |||
| Bylo koupené prostřednictvím práce na 'domácí výpočetní iniciativu', a tak je stále ještě pod warrenty. Volal jsem jim dnes. Za prvé si uvědomila, že i vyzkoušet novou nabíječku, která bude i zítra. Pokud tomu tak nebude fungovat tak, že nevěří, že je baterie, protože to trvalo to ok, dokud se běžel z páru, a tak si myslím, že se člení PSU protože nebude nabíjet baterii. Dobrou zprávou je, že pokud se jedná o tento případ i se dostávají zbrusu nový notebook. Špatnou zprávou je, že i ztratí všechno, co se na ten starý, protože to vyžadují zpět, a tak i nebude mít dostatek času získat moje soubory z něj. Naštěstí vše důležité bylo podpořeno |