μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Laptop wont χρέωση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7η Σεπτεμβρίου 2007, 01:52
Μέλος Ομάδα

Im αγωνίζεται με φορητό υπολογιστή μου. Η δική μου διαδίκτυο, παιχνίδια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και στο σπίτι, και έχω επίσης να λάβει την εργασία, ώστε να προκαλούν το πρόβλημα.

Η δεύτερη μέρα θ βουλώνονται αυτό, ενώ ήταν σε λειτουργία, αλλά wouldnt χρέωση, απλώς έτρεξε η μπαταρία μέχρι να πεθάνει, τότε απενεργοποιείται, τώρα συνηθίζει επιβάρυνση σε όλα. Im λίγο σύγχυση, δεδομένου ότι αυτό που είναι. Όταν συνδέετε το φορτιστή στο μικρό πράσινο φως σχετικά με το μετασχηματιστή ανάβει, έτσι ώστε να είναι δύναμη, και η χρέωση φως στο μπροστινό μέρος του laptop αναβοσβήνει για ένα split δεύτερο, τότε σβήνει. Προσπάθησα να χρησιμοποιείτε φορτιστή αδέρφια μου και την επιβάρυνση για το μπροστινό φως flashed για 5-10mins, τότε απενεργοποιείται ξανά. Παρόλο που ο φορτιστής δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό το φορητό υπολογιστή, και έτσι πιθανότατα didn't κάνουμε χάρες.

Λοιπόν, τι κάνουν οι άνθρωποι σκέφτονται; Χρειάζομαι ένα νέο φορτιστή; Ή έχει παραιτηθεί από τη μπαταρία για μένα;
Old 7η Σεπτεμβρίου 2007, 02:46
Διαχειριστής Ομάδα

Laptop μπαταρίες είναι γνωστά χάλια, αποκτήστε ένα νέο mate.

Επίσης, αν ο φορητός υπολογιστής εργάζεται για το δίκτυο τότε δεν είναι το φορτιστή.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7η Σεπτεμβρίου 2007, 02:49
Μέλος Ομάδα

Thats το πράγμα, θα doesn't εργασιών για το δίκτυο είτε. Αν αφαιρέσετε την μπαταρία και συνδέστε κατευθείαν στο δίκτυο, τότε δεν κάνει τίποτε απολύτως.

Mate μου έχει ακριβώς το ίδιο laptop, οπότε τη Δευτέρα θα είμαι στην προσπάθεια για την χρήση του φορτιστή και να δούμε αν αυτό κάνει τίποτα.

Γνωρίζοντας μου τύχη η παταρία και ο φορτιστής θα έχουν πεθάνει. im και αν υποτεθεί ότι αυτά δεν είναι φθηνά για την αντικατάσταση;
Old 7η Σεπτεμβρίου 2007, 19:06
Διαχειριστής Ομάδα

Δοκιμάστε το φορτιστή, και αν ακόμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ο φορητός υπολογιστής έχει ένα σφάλμα και είναι πιθανόν καλύτερα αντικαθίσταται ανάλογα με την ηλικία.

Αν το κάνει τρέχει λάβετε ένα νέο φορτιστή.
Old 11 Σεπ 2007, 05:36
Μέλος Ομάδα

Ήταν αγόρασε μέσω της εργασίας, σε ένα «σπίτι computing πρωτοβουλία» και γι 'αυτό είναι ακόμα υπό warrenty.

Πήρα σήμερα. Πρώτον, ενημέρωσε ότι προσπαθώ το νέο φορτιστή, η οποία θα κάνω αύριο. Αν δεν λειτουργεί, τότε δεν πιστεύω ότι είναι η μπαταρία, καθώς αυτό είναι ok διήρκεσε μέχρι να έμειναν από ατμό, και έτσι πιστεύω ότι το PSU είναι σπασμένα δεδομένου ότι δεν θα φορτίσετε την μπαταρία.

Τα καλά νέα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να λαμβάνει ένα ολοκαίνουριο φορητό υπολογιστή. Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσουν όλα όσα είναι σχετικά με την παλαιά που απαιτούν πίσω, και έτσι δεν θα έχουν αρκετό χρόνο για την ανάκτηση των αρχείων μου από αυτό. Ευτυχώς όλα σημαντικών έχει υποστηριχθεί
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.