![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Im bore s moj laptop. Njegova moj internet, gaming uređaj, a music player kod kuće, a ja isto tako morati uzeti ga za rad, tako da njen uzrok problema.
Neki dan sam priključen je u vrijeme dok je bio pokrenut, ali wouldnt charge, Internet pravedan ran bateriju dok je bio mrtav, tada isključen, a sada je navika charge at all. Im pomalo zbunjeni jer što je to. Kad sam utikač punjača u malom zeleno svjetlo na transformator svjetla gore, tako da je sve snage, a zadužena svjetlo na prednjoj strani laptopa trepće za djelić sekunde, a zatim se isključuje. I pokusavali koristiti moje braće i punjač zadužen svjetlo na prednjoj bljeskale za 5-10mins, tada isključen ponovno. Iako taj punjač nije bio osmišljen za ovaj laptop, pa vjerojatno nije to učiniti bilo kakve pogodnosti. Dakle, ono što ljudi misle? Da li trebam novi punjač? Ili ima bateriju odustao od mene? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Laptop baterije notoriously su sranje, dobiti novu drugarica.
|
|||
|
|||
|
Taj je stvar, to se radi na obje mreže. Ako ja izvadite bateriju i priključite ga ravno u mains onda ne radi ništa at svi.
Moja drugarica ima isti laptop, tako da u ponedeljak idem na pokušaj da iskoristi svoj punjač i ako se to ne vidi ništa. Poznavajući moju sreću baterije i punjača imati umro. im i uz pretpostavku da su ovi nisu jeftini zamijeniti? |
|
|
|||
|
|||
|
Pokušajte njegov punjač, ako to još uvijek ne pokrenuti laptop ima i mana je vjerojatno najbolji zamijenjena ovisno o dobi.
Ako on ne trčanje dobili novi punjač. |
|
|
|||
|
|||
|
Je kupljen preko rada na 'home computing inicijativu' i tako je i dalje pod warrenty.
Zvao sam ih danas. Prvo su upozoreni da sam isprobati novi punjač, koji ću ja sutra. Ako ih ne radi onda oni ne vjeruju da je baterija, jer to je u redu dok ran ran vanjska strana to pare, pa misle da je PSU se pokvario jer neće napuniti bateriju. Dobra vijest je da ako je to slučaj ću se prima potpuno novi laptop. Loša vijest je da ću se izgubiti sve ono što je na stari kao oni zahtijevaju natrag, pa neću imati dovoljno vremena da preuzmete moje datoteke iz njega. Srećom sve što je važno je podupirač gore |