kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Laptop szokás díj

Reply

Téma eszközök
Old 2007 Szeptember 7., 01:52
Csoport tagja

Default Laptop szokás díj

Im küzd my laptop. Az én internet, szerencsejáték-készüléket, és zenelejátszó, az otthon, és én is, hogy azt a munkát, így az okozott problémát.

A minap én le kell zárni, hogy bár működik, de ez akar díjat, csak rohant az akkumulátort, amíg nem volt halott, majd kikapcsol, most ez szokás díjat egyáltalán. Im egy kicsit összezavarodtam, mint mi. Amikor dugó a töltőt a kis zöld fény a transzformátor világít, így egyre erő, és a díj fényében az első a laptopon villog egy másodperc, majd kikapcsol. Megpróbáltam az én testvéreim töltőt, és a díj fényében az első villant az 5-10mins, majd kikapcsol újra. Annak ellenére, hogy a töltõt nem tervezték ezt a laptop, és így valószínűleg didnt do it minden kedvez.

Nos, mit gondolnak az emberek? Szükség van egy új töltőt? Vagy az akkumulátort adott le rólam?
Old 2007 Szeptember 7., 02:46
Administrator Group

Laptop akkumulátorok hírhedten szar, hogy egy új kolléga.

Akkor is, ha a laptop működik a hálózatról, akkor nem a töltő.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2007 Szeptember 7., 02:49
Csoport tagja

Amit a dolog, akkor nem dolgozik a hálózatról sem. Ha az eltávolítani az akkumulátort, és csatlakoztassa egyenesen a hálózatról, akkor nem semmi.

A haverom is pontosan ugyanazt a laptopot, így hétfőn fogok próbálja használni a töltőt, és nézd meg, hogy ez semmit.

Ismerve a szerencsém az akkumulátort és töltőt is meghalt. és a PM, azt feltételezve, hogy ezek nem olcsó helyére?
Old 2007 Szeptember 7., 19:06
Administrator Group

Próbálja ki a töltőt, ha még mindig nem működik a laptop van a hiba, és valószínűleg a legjobb helyébe az életkortól függően.

Ha ez nem fut egy új töltőt.
Old 11 Sep 2007, 05:36
Csoport tagja

Ez volt a vásárolt keresztül dolgozik egy "hazai számítástechnikai kezdeményezés", és így még mindig warrenty.

Hívtam őket ma. Először is azt javasolta, hogy próbáljam ki a töltőt, amit megteszünk holnap. Ha ez nem működik, akkor nem hiszem, ez az elem, mivel ez spárgagombolyog ez OK, amíg nem futott ki a gőz, és ezért azt hiszik, hogy a tápegység eltört, mivel nem terheli az akkumulátort.

A jó hír az, hogy ha ez az eset áll majd kap egy új laptopot. A rossz hír az, hogy el fogja veszíteni mindent, ami a régi, amikor vissza, és ezért nem lesz elég ideje letölteni a fájlokat belőle. Szerencsére minden fontos került fel
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptop szokás díjat és Jack a töltőt lesz nagyon meleg redden137 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 Augusztus 25, 2009 04:09
Miért van a Laptop Charge Cable Nehéz Tényleg? LegendaryFire Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 11. augusztus 2009 14:44
HP Laptop Screen szokás bekapcsolása Merevlemez szokás kezdeményezése: a fények, de ....... gra Laptopok, PDA-k & Mobiles 8 5. augusztus 2009 18:28
Dell Inspiron 1150 noteszgép szokás Boot vagy illeték isaac appiah Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 1. június 2009 01:22
Laptop szokás shutdown? mxmad32 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 19. november 2007 00:35
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.