![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im küzd my laptop. Az én internet, szerencsejáték-készüléket, és zenelejátszó, az otthon, és én is, hogy azt a munkát, így az okozott problémát. A minap én le kell zárni, hogy bár működik, de ez akar díjat, csak rohant az akkumulátort, amíg nem volt halott, majd kikapcsol, most ez szokás díjat egyáltalán. Im egy kicsit összezavarodtam, mint mi. Amikor dugó a töltőt a kis zöld fény a transzformátor világít, így egyre erő, és a díj fényében az első a laptopon villog egy másodperc, majd kikapcsol. Megpróbáltam az én testvéreim töltőt, és a díj fényében az első villant az 5-10mins, majd kikapcsol újra. Annak ellenére, hogy a töltõt nem tervezték ezt a laptop, és így valószínűleg didnt do it minden kedvez. Nos, mit gondolnak az emberek? Szükség van egy új töltőt? Vagy az akkumulátort adott le rólam? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop akkumulátorok hírhedten szar, hogy egy új kolléga.
| |||
| |||
| Amit a dolog, akkor nem dolgozik a hálózatról sem. Ha az eltávolítani az akkumulátort, és csatlakoztassa egyenesen a hálózatról, akkor nem semmi. A haverom is pontosan ugyanazt a laptopot, így hétfőn fogok próbálja használni a töltőt, és nézd meg, hogy ez semmit. Ismerve a szerencsém az akkumulátort és töltőt is meghalt. és a PM, azt feltételezve, hogy ezek nem olcsó helyére? |
|
| |||
| |||
| Próbálja ki a töltőt, ha még mindig nem működik a laptop van a hiba, és valószínűleg a legjobb helyébe az életkortól függően. Ha ez nem fut egy új töltőt. |
|
| |||
| |||
| Ez volt a vásárolt keresztül dolgozik egy "hazai számítástechnikai kezdeményezés", és így még mindig warrenty. Hívtam őket ma. Először is azt javasolta, hogy próbáljam ki a töltőt, amit megteszünk holnap. Ha ez nem működik, akkor nem hiszem, ez az elem, mivel ez spárgagombolyog ez OK, amíg nem futott ki a gőz, és ezért azt hiszik, hogy a tápegység eltört, mivel nem terheli az akkumulátort. A jó hír az, hogy ha ez az eset áll majd kap egy új laptopot. A rossz hír az, hogy el fogja veszíteni mindent, ami a régi, amikor vissza, és ezért nem lesz elég ideje letölteni a fájlokat belőle. Szerencsére minden fontos került fel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop szokás díjat és Jack a töltőt lesz nagyon meleg | redden137 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | Augusztus 25, 2009 04:09 |
| Miért van a Laptop Charge Cable Nehéz Tényleg? | LegendaryFire | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 11. augusztus 2009 14:44 |
| HP Laptop Screen szokás bekapcsolása Merevlemez szokás kezdeményezése: a fények, de ....... | gra | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 5. augusztus 2009 18:28 |
| Dell Inspiron 1150 noteszgép szokás Boot vagy illeték | isaac appiah | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 1. június 2009 01:22 |
| Laptop szokás shutdown? | mxmad32 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 19. november 2007 00:35 |
| Téma eszközök | |
| |