![]() |
|
| |||
| |||
| Im struggling עם הנייד שלי. החברה שלי באינטרנט, משחקים ההתקן ומוסיקה שחקן בבית, ואני גם צריך לקחת אותו לעבודה, כך שלו וגרם בעיה. לפני כמה ימים אני פקוק אותה תוך שהוא מפעיל, אבל זה wouldnt תשלום, זה פשוט רץ את הסוללה עד שהוא היה מת, אז כבויים, עכשיו זה wont תשלום כלל. Im קצת מבולבלת כפי שזה מה שזה. כשאני תקע את מטען קטן של אור ירוק על טרנספורמטור האורות למעלה, כך הוא מקבל את הכוח, ואת האחראי על האור הקדמי של הנייד הבזקים של ספליט השני, ולאחר מכן מבטל. אני ניסית להשתמש מטען האחים שלי ואת תשלום שעה בחזית flashed עבור 5-10mins, אז שוב כבוי. אף כי לא היה מטען המיועד הנייד הזה, ולכן סביר להניח didn't לעשות את זה כל favours. אז, מה אנשים חושבים? האם אני צריך מטען חדש? או את הסוללה נתון אותי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop סוללות notoriously הם חלאות, מקבל חבר חדש.
| |||
| |||
| Thats של דבר, זה doesn't עבודה על mains גם. אם אני מסיר את הסוללה ו תקע אותו ישר לתוך mains אז הוא לא עושה כלום בכלל. חבר שלי יש בדיוק את אותו מחשב נייד, אז ביום שני אני הולך לנסות להשתמש מטען שלו ולראות אם זה עושה משהו. המזל שלי לדעת את הסוללה ו מטען יהיה מת. ו IM בהנחה כי אלה לא זול להחליף? |
|
| |||
| |||
| נסה את מטען, אם זה עדיין לא מפעיל את המחשב הנישא יש תקלות, והוא כנראה הטוב ביותר להחלפה בהתאם לגיל. אם כן לרוץ לקבל חדשה מטען. |
|
| |||
| |||
| הוא נרכש דרך העבודה על 'דף הבית מחשוב יוזמה', וכך היא עדיין תחת warrenty. התקשרתי אליהם היום. ראשית הם מומלץ כי אני מנסה את מטען חדש, שבו אני אעשה מחר. אם הם לא עובד אז הם לא מאמין שזה הסוללה, כמו זה רץ זה בסדר עד שזה נגמר של קיטור, לכן הם חושבים כי PSU מקולקלת כפי שהוא לא נחייב את הסוללה. החדשות הטובות הן כי במקרה זה אקבל חדש הנייד. החדשות הרעות היא שאני יאבד את כל מה שנמצא על הישן אחד כפי שהם דורשים את זה בחזרה, ולכן אני לא יהיה מספיק זמן כדי למשוך את הקבצים ממנו. למזלנו הכל חשוב כבר מגובים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Laptop wont תשלום ו ג 'ק מן מטען מתחמם מאוד | redden137 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 25 אוגוסט 2009 04:09 |
| מדוע אזור Laptop חיוב כבל באמת רגיש? | LegendaryFire | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 11th אוגוסט 2009 14:44 |
| HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... | Gra | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28 |
| Dell Inspiron 1150 Laptop wont אתחול או חיוב | Isaac appiah | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | ב -1 יוני 2009 01:22 |
| Laptop wont הכיבוי? | mxmad32 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 19th נובמבר 2007 00:35 |
| שרשרת כלים | |
| |