![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im kovoja su savo laptopa. Jos mano interneto, žaidimų įrenginį, ir muzikos grotuvas namie, ir aš taip pat turiu išeiti į darbą, todėl jos kelia problemą. Kitą dieną aš jį prijungti, o ji buvo paleista, bet tai wouldnt mokestį, ji tiesiog bėgo baterijos, kol ji mirė, tai išjungtas, o dabar jis įpratęs už ne visiems. Im a bit confused, nes kas tai yra. Kai i plug in maža žalia šviesa transformatorius žibintai çkroviklio iki taip, kad tampa galia, už šviesą ir nešiojamas visą mirksi už sekundės, tada išsijungia. Aš bandė naudoti mano broliai įkroviklį ir už šviesą visą uždėtinis 5-10mins, tada išjungti dar kartą. Nors ši įkroviklio nebuvo skirtas šis nešiojamas, ir taip tikriausiai didnt do it bet pirmenybę. Taigi, ką žmonės galvoja? Ar man reikia nauja kroviklį? Arba baterija buvo atsisakyta dėl manęs? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptopo baterijos yra gerai žinoma šūdas, gauti naują mate.
| |||
| |||
| Thats dalykas, ji neveikia, dėl maitinimo tiek. Jei i ¹ imti baterijos ir prijungti jį tiesiai į elektros tinklą tai jis nieko visai. Mano padėjėjas turi tas pačias nešiojamas, todėl pirmadienį I'm going to bandyti naudoti jo įkroviklį ir pažiūrėkite, ar nėra nieko. Žinant mano laimė akumuliatorių ir kroviklį turės mirė. ir jiems darant prielaidą, kad jie nėra pigūs, kad pakeis? |
|
| |||
| |||
| Išbandykite jo įkroviklio, jei jis vis dar neveikia laptop yra kaltės ir yra tikriausiai geriausia keičiama priklausomai nuo amžiaus. Jei ji paleisti gauti naują çkroviklio. |
|
| |||
| |||
| Ji buvo įsigyta per darbą "namų kompiuterių iniciatyva" ir todėl ji vis dar Warrenty. Aš pakvietė juos šiandien. Pirma, jie pranešė, kad aš bandau nauja kroviklį, kuris man bus rytoj. Jei jie neveikia, tada jie netiki, tai baterija, nes tai vyko tai ok, kol jis pritrūko garo, ir todėl jie galvoja, kad PSU neveikia, nes ji bus ne įkrauti akumuliatorių. Geros naujienos yra tai, kad, jei tai yra atvejis, kai aš gaus naują nešiojamąjį kompiuterį. Bloga naujiena yra ta, kad aš prarasti viską, kas yra sena, nes jos reikia grįžti, ir aš negali turėti pakankamai laiko, kad atgauti savo failus iš jo. Laimei viskas svarbios buvo paremti |