![]() |
|
| |||
| |||
| Im cīnās ar savu portatīvo datoru. Tā mana interneta, spēļu ierīci, un mūzikas atskaņotājs mājās, un man arī ir jāņem tas darbotos, tāpēc tās rada problēmas. Otro dienu i plugged to, kamēr tas darbojas, bet tas wouldnt maksas, tā vienkārši skrēja baterija, līdz tas bija miris, tad izslēgts, tagad tas paradis maksas visiem. Im nedaudz mulsina, jo kas tas ir. Kad es pievienojiet lādētāju ar mazo zaļo gaismu transformators izgaismots, tādējādi kļūst spēks, un maksu apgaismojumu priekšā klēpjdators mirgo uz sekundes daļu, pēc tam nodziest. Es mēģinājusi izmantot savu brāļiem lādētāju un maksu apgaismojumu priekšā pazibēja 5-10mins, tad izslēgta vēlreiz. Kaut ka lādētājs nav paredzēti šo klēpjdatoru, un tā droši vien didn't do it visiem atbalsta. Tātad, ko cilvēki domā? Vai man vajag jaunu lādētāju? Vai ir akumulators atdevis par mani? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop baterijas ir notoriously crap, iegūt jaunu mate.
| |||
| |||
| Thats lieta, tas doesn't darbu pie ūdensvada vai nu. Ja es noņemiet akumulatoru un pievienojiet to taisni ūdensvada, tad tas neko. Mana mate ir tieši tā pati klēpjdators, tāpēc no pirmdienas es eju, lai mēģinātu izmantot savu lādētāju, un redzēt, ja tas neko. Zinot manu veiksmi akumulatora un lādētāja būs miruši. un im pieņemot, ka tie nav lēti, lai aizstātu? |
|
| |||
| |||
| Izmēģināt savu lādētāju, ja tā vēl nedarbojas klēpjdators ir vainas un, iespējams, vislabāk aizstāj atkarībā no vecuma. Ja tas darbojas iegūt jaunu lādētāju. |
|
| |||
| |||
| Tā iegādāta, izmantojot darbā "mājas Computing Initiative", un tāpēc vēl tiek warrenty. Es piezvanīju viņiem šodien. Pirmkārt, viņi paziņoja, ka es cenšos jaunu lādētāju, ko es darīšu rīt. Ja tās nedarbojas, tad viņi netic, tas ir akumulators, jo tas ilga ir ok līdz tas beidzās ar tvaiku, un tāpēc viņi domā, ka PSU ir bojāta, jo tā nav maksa akumulatoru. Labā ziņa ir tā, ka, ja tas ir gadījumā es saņems brand new klēpjdators. Sliktās ziņas ir, ka es zaudēt visu, kas ir uz vecā, jo tās prasa to atpakaļ, un tā man nebūs pietiekami daudz laika, lai ielādētu manu failus no tā. Par laimi viss svarīgi ir atbalstījis augšu |
![]() |
|
| Bookmarks |