![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Im zmagamy się z mojego laptopa. Jej mój internet, urządzenia do gier i odtwarzacz muzyki w domu, i ja też muszę go do pracy, więc jej przyczyną problemu. Na drugi dzień i podłączyć go jednocześnie był uruchomiony, ale wouldnt opłaty, to tylko prowadził baterii aż umarł, a następnie wyłączoną Teraz wont charge at all. Im nieco mylić, ponieważ co to jest. Podczas wtyczkę ładowarki w małych zielone światło na transformator świeci się, tak że staje się moc, a opłata światła z przodu laptopa miga na ułamek sekundy, a następnie zgaśnie. I próbował użyć moich braci i ładowarki opłaty światła z przodu flashed dla 5-10mins, a następnie ponownie wyłączony. Pomimo tego, że ładowarka nie jest przeznaczony do tego laptopa, i tak prawdopodobnie nie didnt go sprzyja. Więc, co ludzie myślą? Czy muszę nową ładowarkę? Lub bateria podane na mnie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop baterie są notorycznie crap, uzyskać nową mate.
| |||
| |||
| Thats rzeczy, to nie robi prac na sieci albo. Jeśli i wyjmij baterię i podłącz go bezpośrednio do sieci, to nic nie robi w ogóle. Mój oficer ma te same laptopy, więc w poniedziałek I'm going to próba wykorzystania jego ładowarkę i sprawdzić, czy wszystko działa. Znając moje szczęście baterii i ładowarki będzie padły. im i przy założeniu, że nie są one tanie zastąpić? |
|
| |||
| |||
| Spróbuj swoich ładowarki, jeżeli nadal nie działa laptop ma winy i jest prawdopodobnie najlepszą zastępuje w zależności od wieku. Jeśli tak się uruchomić nowe ładowarki. |
|
| |||
| |||
| To było nabyć poprzez pracę w "domu komputerów inicjatywy" i tak jest nadal w warrenty. I nazwał je dzisiaj. Po pierwsze oni poinformowani, że próby nowej ładowarki, które będę robić jutro. Jeśli nie działa to nie uważam, że jest bateria, ponieważ prowadził on ok, dopóki nie prowadził z parą wodną, a więc uważam, że PSU jest uszkodzony ponieważ nie naładować baterię. Dobrą wiadomością jest to, że jeżeli taka sytuacja ma miejsce i będą otrzymania nowego laptopa. Złe wiadomości są takie, że i straci wszystko, co znajduje się na stary, gdyż wymagają one z powrotem, i tak nie będą miały wystarczająco dużo czasu, aby odzyskać moje pliki z niego. Na szczęście wszystko, co ważne zostało wsparte |
![]() |
|
| Zakładki |