![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im luptă cu sistemul meu laptop. Sa-mi de internet, aparat de jocuri, music player şi acasă, şi am avea, de asemenea, să luaţi-o la locul de muncă, astfel încât sa provoacă o problemă. În altă zi am conectat-o în acelaşi timp, ea a fost să fie difuzate, dar wouldnt gratuit, doar ca a fugit bateria până când nu a fost mort, apoi oprit, acum este obiceiul gratuit la toate. Im un pic confuz, deoarece ceea ce este. Când i priză încărcătorul de mici în lumina verde pe transformator se aprinde, pentru ca este obtinerea de energie, precum şi taxa de lumina de pe faţa de flash-uri de laptop pentru o secunda, apoi se stinge. Am încercat să-mi folosesc fraţi încărcător şi taxa lumina de pe faţa de 5-a străfulgerat 10mins, apoi oprit din nou. Deşi că încărcătorul nu a fost proiectat pentru acest laptop, şi aşa mai probabil didnt o fac orice favoruri. Atunci, la ce cred oamenii? Am nevoie de un nou încărcător? Sau şi-a dat bateria pe mine? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Baterii de laptop sunt în mod notoriu rahat, a lua un nou o colega.
| |||
| |||
| Thats de lucru, el doesnt work la priza fie. Dacă i scoateţi acumulatorul şi conectaţi-l direct în reţea, atunci ea nu face nimic, la toate. Colega mea are exact acelaşi laptop, asa ca, luni, voi încerca să folosească încărcător şi în cazul în care nu se vedea nimic. Stiind ce noroc bateria şi încărcătorul va fi murit. IM şi presupunând că acestea nu sunt ieftine pentru a înlocui? |
|
| |||
| |||
| Incercati sa încărcător, în cazul în care încă nu se execută pe laptop-ul are o vina si este, probabil, cele mai bune înlocuit în funcţie de vârstă. Dacă nu-l rulaţi obţine o nouă încărcător. |
|
| |||
| |||
| A fost achiziţionat prin munca pe o "casă de calcul iniţiativă" şi de aceea este încă în curs de warrenty. Am sunat azi. În primul rând faptul că i se recomandă să încercaţi din nou încărcător, care i se va face mâine. Dacă acestea nu funcţionează, atunci ei nu cred că este bateria, pentru ca ea a fugit ok până când a fugit din vapori de apă, şi aşa cred că PSU este rupt ca aceasta nu se va încărca bateria. Vestea bună este că, dacă acest lucru este cazul i va primi un nou laptop. Vestea proastă este că i se va pierde tot ceea ce este pe cel vechi, deoarece acestea necesită o înapoi, şi deci nu voi avea destul timp pentru a prelua fişierele mele de la ea. Din fericire totul de important a fost susţinută |
![]() |
|
| Marcaje |