![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im zápasí so svojim notebookom. Jeho môj internet, herné zariadenia, a hudobný prehrávač doma, a ja tiež musieť vziať do práce, takže jej príčinou problému. Na druhý deň som zapojený v súčasne bol spustený, ale to by som o tom, že práve běžel na batérii, kým bol mŕtvy, potom vypnut, teraz je zvyknutý na všetky starosti. Im trochu zmätená, pretože to, čo to je. Keď som sa zapojte nabíjačku do malé zelené svetlo na transformátora svieti, takže sa stále moc a poplatku svetla na prednej strane notebooku zábleskov za zlomok sekundy, potom sa vypne. Som sa pokúsil využiť moje bratmi nabíjačky a nabíjania svieti predné zasvítil na 5-10mins, potom vypnut znova. Napriek tomu, že nabíjačka nie je určený pre tento notebook, a tak pravdepodobne didnt robiť žiadne zvýhodňuje. Takže, čo si ľudia myslia? Potrebujem novú nabíjačku? Alebo batérie poskytnutý na mňa? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop batérie sú notoricky svinstvo, dostanete novú mate.
| |||
| |||
| To je vec, je doesnt práce na oboch sietí. Ak sa aj vybrať batériu a vložte ju priamo do siete, potom sa vôbec nič. Môj kámoš má rovnaký laptop, takže v pondelok budem sa pokúsiť o jeho uplatňovaní nabíjačky a videli, či to nemá nič. Vedúci šťastie batériu a nabíjačku bude mať zomrel. im a za predpokladu, že tieto nie sú lacné nahradiť? |
|
| |||
| |||
| Skúste túto nabíjačku, ak ešte nie je v rozpore notebooku má chyba, a je pravdepodobne najlepšie nahrádza v závislosti od veku. Ak by to tak spustiť dostanem novú nabíjačku. |
|
| |||
| |||
| Bolo koupené prostredníctvom práce na 'domáce výpočtové iniciatívu', a tak je stále ešte pod warrenty. Volal som im dnes. Po prvé si uvedomila, že aj vyskúšať novú nabíjačku, ktorá bude aj zajtra. Ak tomu tak nebude fungovať tak, že neverí, že je batéria, pretože to trvalo to ok, kým sa spúšťal z páru, a tak si myslím, že sa členia PSU pretože nebude nabíjať batériu. Dobrou správou je, že pokiaľ ide o tento prípad aj sa dostávajú zbrusu nový notebook. Zlou správou je, že aj stratí všetko, čo sa na ten starý, pretože to vyžadujú späť, a tak i nebude mať dostatok času získať moje súbory z neho. Našťastie všetko dôležité bolo podporené |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop zvyknutý poplatku a jack od nabíjačky sa veľmi zahrieva | redden137 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25.srpna 2009 04:09 |
| Prečo je môj Laptop Charge Satelit naozaj precitlivený? | LegendaryFire | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. augusta 2009 14:44 |
| HP Laptop obrazovky zvyknutý Zapnite Pevný disk zvyknutý Otvorenie: Svetlá sú na Ale ....... | gra | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 5. augusta 2009 18:28 |
| Dell Inspiron 1150 Laptop zvyknutý Zavádzacia alebo Charge | Isaac appiah | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 1. jún 2009 01:22 |
| Laptop zvyknutý vypnutie? | mxmad32 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 19. novembra 2007 00:35 |
| Thread Tools | |
| |