мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Лаптоп има обичај наплатити

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Сеп 2007, 01:52
Мембер Гроуп

Default Лаптоп има обичај наплатити

Им боре с мој лаптоп. Његова мој интернет, гаминг уређај, а мусиц плаыер код куће, а ја исто тако морати узети га за рад, тако да њен узрок проблема.

Неки дан сам прикључен је у време док је био покренут, али уоулднт цхарге, то праведан еарлы батерију док је био мртав, тада искључен, а сада је навика цхарге ат алл. Им помало збуњени јер шта је то. Кад сам утикач пуњача у малом зелено светло на трансформатор светла горе, тако да је све снаге, а задужена светло на предњој страни лаптоп трепће за дјелић секунде, а затим се искључује. И покусавали да користи моје браће и пуњач задужен светло на предњој бљескале за 5-10минс, тада искључен поново. Иако тај пуњач није био осмишљен за овај лаптоп, па вероватно није то учинити било какве погодности.

Дакле, оно што људи мисле? Да ли требам нови пуњач? Или има батерију одустао од мене?
Old 7. Сеп 2007, 02:46
Администратор Гроуп

Лаптоп батерије ноториоуслы су срање, добити нову другарица.

Исто тако ако је лаптоп ради на струју онда то није пуњач.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 7. Сеп 2007, 02:49
Мембер Гроуп

Тај је ствар, то се ради на обе мреже. Ако ја извадите батерију и прикључите га равно у маинс онда не ради ништа ат сви.

Моја другарица има исти лаптоп, тако да у понедељак идем на покушај да искористи свој пуњач и ако се то не види ништа.

Познавајући моју срећу батерије и пуњача имати умро. им и уз претпоставку да су ови нису јефтини заменити?
Old 7. Сеп 2007, 19:06
Администратор Гроуп

Покушајте његов пуњач, ако то још увек не покрене лаптоп има и мана је вероватно најбољи замијењена зависности о доби.

Ако он не трчање добили нови пуњач.
Old 11. сеп 2007, 05:36
Мембер Гроуп

Је купљен преко рада на 'хоме цомпутинг иницијативу' и тако је и даље под уарренты.

Звао сам их данас. Прво су упозорени да сам испробате нови пуњач, који ћу ја сутра. Ако их не ради онда они не верују да је батерија, јер то је у реду док еарлы еарлы ван то паре, па мисле да је псу се покварио јер неће напунити батерију.

Добра вест је да ако је то случај ћу се прима потпуно нови лаптоп. Лоша вест је да ћу се изгубити све оно што је на стари као они захтевају натраг, па нећу имати довољно времена да преузмете моје датотеке из њега. Срећом све што је важно је подупирач горе
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп навика пуњења и утичница од пуњача се јако загрева редден137 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 25 Авг 2009 04:09
Зашто је мој лаптоп Цхарге Цабле Стварно осјетљив? ЛегендарыФире Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 11 аугуст 2009 14:44
Лаптоп ХП Сцреен навика Укључите Хард Дриве навика Покрени: светла на Али ....... Гра Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 8 5 аугуст 2009 18:28
Делл Инспирон 1150 Лаптоп навика Боот или Цхарге Изак аппиах Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 1. јуна 2009 01:22
Лаптоп навика обустава рада? мксмад32 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 19 новембар 2007 00:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц