az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Dizüstü alışkanlık şarj

Reply

Konu Araçları
Old 7. Eylül 2007, 01:52
Üye Grubu

Default Dizüstü alışkanlık şarj

Im benim laptop ile mücadele. Evde Bu benim internet, oyun cihazı, müzik çalar, ve ben de çalışmak için, onun bir sorun neden var.

Kadar ölmüştü Diğer gün ise bu, ancak wouldnt şarj çalışıyordu bu takılı, sadece, daha sonra, tüm şimdi alışkanlık şarj kapalı Pil kaçtı. Im bunu biraz olarak ne olduğunu karıştı. Ne zaman i kadar, bu çok ve dizüstü bilgisayarınızın ön tarafındaki şarj ışığı güç olmaktadır kırma için ikinci, sonra yanıp söner söner trafo ışıkları üzerinde küçük yeşil ışık olarak şarj fişi. Ben kardeşlerim şarj ve ön tarafındaki şarj ışığı kullanmaya çalıştığınız 5 flashed-10mins, sonra tekrar kapanır. Her ne kadar bu şarj bu dizüstü bilgisayar için, ve muhtemelen didnt tasarlanmış değildi herhangi bir yana yaparım.

Peki, ne kişilerden mi? Yeni bir şarj cihazına ihtiyacınız var mı? Veya pil bana kadar verdi?
Old 7. Eylül 2007, 02:46
Yönetici Grubu

Dizüstü pil vardır notoriously kitap, yeni bir dostum almak.

Ayrıca eğer dizüstü Ana üzerinde sonra şarj değildir çalışır.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. Eylül 2007, 02:49
Üye Grubu

Ana hakkında Bu şey, o doesnt iş ya. Eğer bataryayı çıkartın ve Ana halinde o zaman hiç bir şey yapar düz fişi.

Benim dostum, yani Pazartesi günü onun şarj cihazı kullanmaya teşebbüs ve görmek olacak aynı dizüstü var, eğer bir şey gelmez.

Pil ve şarj cihazı benim şansım bilmek ölmüş olacak. Sohbet ve bu yerine ucuz değil bunlar varsayarak?
Old 7. Eylül 2007, 19:06
Yönetici Grubu

Eğer hala dizüstü çalışmıyor, onun şarj deneyin ve bir arıza vardır muhtemelen en iyi yaşına göre değiştirilir.

Eğer yeni bir şarj cihazı almak çalıştırmak gelmez.
Old 11 Eyl 2007, 05:36
Üye Grubu

Bu eser bir 'ana bilgisayar girişimi' ve bu nedenle hala warrenty altında olduğunu satın alınmıştır.

Bugün onları aradım. Birincisi bu i yarın da yapacak yeni şarj deneyin tavsiye. Bu kadar buhar bitti bu, ve iyi ki bu PSU bu pili şarj not olarak bozuk olduğunu düşünüyorum koştum Eğer o zaman bu pil olduğuna inanıyorum yoksa, çalışmaz.

İyi haber bu durumda ben yeni bir dizüstü bilgisayar alacaksınız bu is. Kötü haber i olarak ve geri gerektirir Ben de gelen dosyaları almak için yeterli zamana sahip değil ise, eski açık her şeyi kaybetmek olacaktır. Önemli bir destek olmuştur Neyse ki her şey
Reply

Register

Bookmarks