![]() |
|
| |||
| |||
| Im benim laptop ile mücadele. Evde Bu benim internet, oyun cihazı, müzik çalar, ve ben de çalışmak için, onun bir sorun neden var. Kadar ölmüştü Diğer gün ise bu, ancak wouldnt şarj çalışıyordu bu takılı, sadece, daha sonra, tüm şimdi alışkanlık şarj kapalı Pil kaçtı. Im bunu biraz olarak ne olduğunu karıştı. Ne zaman i kadar, bu çok ve dizüstü bilgisayarınızın ön tarafındaki şarj ışığı güç olmaktadır kırma için ikinci, sonra yanıp söner söner trafo ışıkları üzerinde küçük yeşil ışık olarak şarj fişi. Ben kardeşlerim şarj ve ön tarafındaki şarj ışığı kullanmaya çalıştığınız 5 flashed-10mins, sonra tekrar kapanır. Her ne kadar bu şarj bu dizüstü bilgisayar için, ve muhtemelen didnt tasarlanmış değildi herhangi bir yana yaparım. Peki, ne kişilerden mi? Yeni bir şarj cihazına ihtiyacınız var mı? Veya pil bana kadar verdi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dizüstü pil vardır notoriously kitap, yeni bir dostum almak.
| |||
| |||
| Ana hakkında Bu şey, o doesnt iş ya. Eğer bataryayı çıkartın ve Ana halinde o zaman hiç bir şey yapar düz fişi. Benim dostum, yani Pazartesi günü onun şarj cihazı kullanmaya teşebbüs ve görmek olacak aynı dizüstü var, eğer bir şey gelmez. Pil ve şarj cihazı benim şansım bilmek ölmüş olacak. Sohbet ve bu yerine ucuz değil bunlar varsayarak? |
|
| |||
| |||
| Eğer hala dizüstü çalışmıyor, onun şarj deneyin ve bir arıza vardır muhtemelen en iyi yaşına göre değiştirilir. Eğer yeni bir şarj cihazı almak çalıştırmak gelmez. |
|
| |||
| |||
| Bu eser bir 'ana bilgisayar girişimi' ve bu nedenle hala warrenty altında olduğunu satın alınmıştır. Bugün onları aradım. Birincisi bu i yarın da yapacak yeni şarj deneyin tavsiye. Bu kadar buhar bitti bu, ve iyi ki bu PSU bu pili şarj not olarak bozuk olduğunu düşünüyorum koştum Eğer o zaman bu pil olduğuna inanıyorum yoksa, çalışmaz. İyi haber bu durumda ben yeni bir dizüstü bilgisayar alacaksınız bu is. Kötü haber i olarak ve geri gerektirir Ben de gelen dosyaları almak için yeterli zamana sahip değil ise, eski açık her şeyi kaybetmek olacaktır. Önemli bir destek olmuştur Neyse ki her şey |
![]() |
|
| Bookmarks |