менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ноутбук звичай заряд

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 вересня 2007, 01:52
Член групи

Default Ноутбук звичай заряд

Im бореться з моїм ноутбуком. Її Мій Інтернет, ігрові пристрої, а музичний програвач на дому, і я також повинні прийняти його на роботу, так що його причиною проблеми.

Другий день я включив його в той час як вона була запущена, але Wouldnt заряд, він просто втік батарею, поки він був мертвий, а потім відключити, то тепер звичай заряд на всіх. Їм трохи плутають як що це таке. При підключенні зарядного пристрою в невеликий зелене світло на трансформаторі загоряється, таким чином, щоб отримати владу, і заряд світла на передній панелі ноутбука блимає на частки секунди, а потім гасне. Я намагався використати мої брати зарядного пристрою і заряд світла на передньому майнуло на 5-10mins, потім відключити знову. Хоча це зарядного не призначена для цього ноутбука, і тому, ймовірно, Didn't робити будь-які послуги.

Отже, що думають? Чи потрібен мені новий зарядного? Або акумулятор кинув на мене?
Old 7 вересня 2007, 02:46
Адміністратор групи

Ноутбук батареї, як відомо, лайно, отримати нову Mate.

Крім того, якщо ноутбук працює від мережі то це не зарядний пристрій.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 7 вересня 2007, 02:49
Член групи

Thats річ, оленяча шкіра робота по мережі небудь. Якщо видалити батарею і вставте її прямо в мережі то вона нічого не робить.

Моя подруга має точно такий же ноутбук, так що в понеділок я буду намагатися використовувати його зарядний пристрій і побачити, що якщо нічого не робить.

Знаючи моє везіння акумулятор і зарядний пристрій буде вже померли. і припускаючи, що їм це не дешево, щоб замінити?
Old 7 вересня 2007, 19:06
Адміністратор групи

Спробуйте його зарядного пристрою, якщо воно ще не працює ноутбук провини і, мабуть, найкраще замінити в залежності від віку.

Якщо це не запускати отримати новий зарядний пристрій.
Old 11 вересня 2007, 05:36
Член групи

Вона була придбана у роботі над 'Home Computing Initiative "і так воно все ще знаходиться в warrenty.

Я назвав їх сьогодні. Спочатку вони повідомили, що я намагаюся новий зарядний пристрій, що я буду робити завтра. Якщо він не працює, то вони не вважають, що акумулятор, як це вона побігла ОК, поки воно вичерпало себе, і тому вони вважають, що блок живлення порушується, тому що не буде зарядити акумулятор.

Доброю новиною є те, що якщо ця справа я буду отримувати новий ноутбук. Погана новина в тому, що я втрачу все, що на старому, оскільки вони вимагають за ним, а тому я не буду мати достатньо часу, щоб отримати мій з нього файли. На щастя, всі важливі була створена резервна копія
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбук звичай заряд і штекер зарядного пристрою стає дуже жарко redden137 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 25 серпня 2009 04:09
Чому мій ноутбук зарядний провід Дійсно Touchy? LegendaryFire Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 11 серпня 2009 14:44
Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... Гра Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 5 серпня 2009 18:28
Dell Inspiron 1150 Ноутбук Wont завантаження або звинувачення Ісаак Аппіа Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 1 червня 2009 01:22
Ноутбук звичай Shutdown? mxmad32 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 19 листопада 2007 00:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.