![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Im бореться з моїм ноутбуком. Її Мій Інтернет, ігрові пристрої, а музичний програвач на дому, і я також повинні прийняти його на роботу, так що його причиною проблеми. Другий день я включив його в той час як вона була запущена, але Wouldnt заряд, він просто втік батарею, поки він був мертвий, а потім відключити, то тепер звичай заряд на всіх. Їм трохи плутають як що це таке. При підключенні зарядного пристрою в невеликий зелене світло на трансформаторі загоряється, таким чином, щоб отримати владу, і заряд світла на передній панелі ноутбука блимає на частки секунди, а потім гасне. Я намагався використати мої брати зарядного пристрою і заряд світла на передньому майнуло на 5-10mins, потім відключити знову. Хоча це зарядного не призначена для цього ноутбука, і тому, ймовірно, Didn't робити будь-які послуги. Отже, що думають? Чи потрібен мені новий зарядного? Або акумулятор кинув на мене? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ноутбук батареї, як відомо, лайно, отримати нову Mate.
| |||
| |||
| Thats річ, оленяча шкіра робота по мережі небудь. Якщо видалити батарею і вставте її прямо в мережі то вона нічого не робить. Моя подруга має точно такий же ноутбук, так що в понеділок я буду намагатися використовувати його зарядний пристрій і побачити, що якщо нічого не робить. Знаючи моє везіння акумулятор і зарядний пристрій буде вже померли. і припускаючи, що їм це не дешево, щоб замінити? |
|
| |||
| |||
| Спробуйте його зарядного пристрою, якщо воно ще не працює ноутбук провини і, мабуть, найкраще замінити в залежності від віку. Якщо це не запускати отримати новий зарядний пристрій. |
|
| |||
| |||
| Вона була придбана у роботі над 'Home Computing Initiative "і так воно все ще знаходиться в warrenty. Я назвав їх сьогодні. Спочатку вони повідомили, що я намагаюся новий зарядний пристрій, що я буду робити завтра. Якщо він не працює, то вони не вважають, що акумулятор, як це вона побігла ОК, поки воно вичерпало себе, і тому вони вважають, що блок живлення порушується, тому що не буде зарядити акумулятор. Доброю новиною є те, що якщо ця справа я буду отримувати новий ноутбук. Погана новина в тому, що я втрачу все, що на старому, оскільки вони вимагають за ним, а тому я не буду мати достатньо часу, щоб отримати мій з нього файли. На щастя, всі важливі була створена резервна копія |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук звичай заряд і штекер зарядного пристрою стає дуже жарко | redden137 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 25 серпня 2009 04:09 |
| Чому мій ноутбук зарядний провід Дійсно Touchy? | LegendaryFire | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 серпня 2009 14:44 |
| Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... | Гра | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 5 серпня 2009 18:28 |
| Dell Inspiron 1150 Ноутбук Wont завантаження або звинувачення | Ісаак Аппіа | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 1 червня 2009 01:22 |
| Ноутбук звичай Shutdown? | mxmad32 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 19 листопада 2007 00:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |