![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят лаптоп не обувка. Аз я включите и тя ме с черен екран с мигащи _ иконата в горния ляв ъгъл и непрекъснат сигнал. Опитах зареждане в моя Hard Drive чрез BIOS, но същото нещо се случва. Опитах се да обувка в моя диск Drive преинсталиране ми OS, но същото нещо се случва. Може някой от помощ? Аз съм като толкова много проблеми с лаптопа ми, че аз наистина съм в настроение за това. Наздравици. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли един непрекъснат несломен сигнал или няколко издава сигнал? ...... да видят тук и да видите дали можете да съвпадат него.
| |||
| |||
| Това е броят на издава сигнал прави след всеки друг. Аз погледнах в този сайт, но това е малко объркващо да съм честен. |
|
| |||
| |||
| Ами .... Вие трябва да опише подробно издава сигнал ..... само вие можете да ги чуя ![]() В издава сигнал дават съобщение за това какво може да е погрешно. Ако съществува виновен пред графична карта е booted, няма да се показва на дисплея се появява съобщение за грешка, и това е начинът, по който BIOS не ни казва какво е грешно. Обувка горе на няколко пъти и проучване сигнала последователност и да докладва обратно. |