menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop nezačne

Reply

Thread Nástroje
Old 17.února 2008, 13:42
Člen Skupina

Default Laptop nezačne

Můj notebook nebude boot. Já zase na to, a to se mi na černé obrazovce s blikající _ ikonu v levém horním rohu a kontinuální pípnutím.

Snažil jsem se zavádení do mého pevného disku přes BIOS, ale to samé se bude dít.

Snažil jsem se zavést do mého Disk Drive přeinstalovat OS, ale my to samé se bude dít.

Mohl by někdo pomoci? Mám tolik problémů se svým notebookem, že jsem opravdu v žádném náladu na to.

Na zdraví.
Old 17.února 2008, 17:23
Dárce Skupina

Default Laptop nezačne

Je to jedna nepřerušovaná nepoškozeným pípnutí nebo počet pípání? ...... se podívat tady a uvidíte, můžete-li, že zápas.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 18.února 2008, 04:53
Člen Skupina

Default Laptop nezačne

Je to počet pípnutí rovně po sobě. Podívala jsem se na této webové stránce, ale je to trochu matoucí, abych byl upřímný.
Old 18.února 2008, 05:07
Dárce Skupina

Default Laptop nezačne

No .... Potřebujete k popisu pípne podrobně ..... pouze můžete slyšet

V pípání dávají zprávu o tom, co by mohlo být špatně. Pokud se vina existuje u grafické karty je spuštěn, není na displeji zobrazit chybovou zprávu, a to je cesta, bios nám říká, co je špatně.

Spustit několikrát a studovat sled pípnutí a zprávy zpět.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.