![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Můj notebook nebude boot. Já zase na to, a to se mi na černé obrazovce s blikající _ ikonu v levém horním rohu a kontinuální pípnutím.
Snažil jsem se zavádení do mého pevného disku přes BIOS, ale to samé se bude dít. Snažil jsem se zavést do mého Disk Drive přeinstalovat OS, ale my to samé se bude dít. Mohl by někdo pomoci? Mám tolik problémů se svým notebookem, že jsem opravdu v žádném náladu na to. Na zdraví. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je to jedna nepřerušovaná nepoškozeným pípnutí nebo počet pípání? ...... se podívat tady a uvidíte, můžete-li, že zápas.
|
|||
|
|||
|
Je to počet pípnutí rovně po sobě. Podívala jsem se na této webové stránce, ale je to trochu matoucí, abych byl upřímný.
|
|
|
|||
|
|||
|
No .... Potřebujete k popisu pípne podrobně ..... pouze můžete slyšet
![]() V pípání dávají zprávu o tom, co by mohlo být špatně. Pokud se vina existuje u grafické karty je spuštěn, není na displeji zobrazit chybovou zprávu, a to je cesta, bios nám říká, co je špatně. Spustit několikrát a studovat sled pípnutí a zprávy zpět. |