![]() |
|
| |||
| |||
| My laptop δεν θα εκκίνησης. I ανάβετε και λαμβάνει μου σε μια μαύρη οθόνη με ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει _ στην πάνω αριστερή γωνία και συνεχή μπιπ. Προσπάθησα σε εκκίνηση μου Hard Drive μέσω του BIOS, αλλά το ίδιο συμβαίνει. Προσπάθησα να εκκινήσετε σε δίσκο μου για να επανεγκαταστήσετε μου OS αλλά το ίδιο συμβαίνει. Θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει; Είμαι έχοντας τόσα πολλά προβλήματα με φορητό μου ότι είμαι πραγματικά δεν διάθεση για αυτό. Εις υγεία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι μία συνεχής αδιάσπαστη μπιπ ή μια σειρά από μπιπ; ...... ρίξτε μια ματιά εδώ και δείτε αν μπορείτε να ταιριάζει με αυτήν.
| |||
| |||
| Είναι μια σειρά από ηχεί αμέσως μετά ο ένας τον άλλο. Κοίταξα την ιστοσελίδα αλλά είναι ελαφρώς συγκεχυμένη μου για να είμαι ειλικρινής. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν .... θα πρέπει να περιγράψει λεπτομερώς το μπιπ ..... μόνο εσείς μπορείτε να τους ακούσει ![]() Τα ηχητικά σήματα που είναι ένα μήνυμα για το τι μπορεί να είναι λάθος. Αν υπάρχει κάποια βλάβη πριν από την κάρτα γραφικών είναι εκκίνηση, δεν υπάρχει απεικόνιση να δείτε το μήνυμα λάθους και αυτός είναι ο τρόπος bios μας λέει τι είναι λάθος. Boot μέχρι μερικές φορές και τη μελέτη της αλληλουχίας μπιπ και να υποβάλει σχετική έκθεση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε έναν Laptop. Αλλά dont ξέρει πού να αρχίσει | kazzarookid | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 5 Οκτωβρίου 2009 18:59 |
| Θέλω να πουλήσω My Laptop για τμήματα, αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. | KingOmega | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 10η Μαΐου 2009 12:31 |
| Εκκίνηση στο lap-top μου είναι Sooo Slooooow, anyone know why? | moggyjo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 18 Φεβ 2009 11:35 |
| Acer Laptop Εκκίνησης Προβλήματα | RyouUchiha | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 10 Δεκ. 2007 03:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |