μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Laptop δεν μπορεί να ξεκινήσει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 13:42
Μέλος Ομάδα

Default Laptop δεν μπορεί να ξεκινήσει

My laptop δεν θα εκκίνησης. I ανάβετε και λαμβάνει μου σε μια μαύρη οθόνη με ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει _ στην πάνω αριστερή γωνία και συνεχή μπιπ.

Προσπάθησα σε εκκίνηση μου Hard Drive μέσω του BIOS, αλλά το ίδιο συμβαίνει.

Προσπάθησα να εκκινήσετε σε δίσκο μου για να επανεγκαταστήσετε μου OS αλλά το ίδιο συμβαίνει.

Θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει; Είμαι έχοντας τόσα πολλά προβλήματα με φορητό μου ότι είμαι πραγματικά δεν διάθεση για αυτό.

Εις υγεία.
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 17:23
Ομάδα Δωρητών

Είναι μία συνεχής αδιάσπαστη μπιπ ή μια σειρά από μπιπ; ...... ρίξτε μια ματιά εδώ και δείτε αν μπορείτε να ταιριάζει με αυτήν.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 18 Φλεβάρη 2008, 04:53
Μέλος Ομάδα

Είναι μια σειρά από ηχεί αμέσως μετά ο ένας τον άλλο. Κοίταξα την ιστοσελίδα αλλά είναι ελαφρώς συγκεχυμένη μου για να είμαι ειλικρινής.
Old 18 Φλεβάρη 2008, 05:07
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν .... θα πρέπει να περιγράψει λεπτομερώς το μπιπ ..... μόνο εσείς μπορείτε να τους ακούσει

Τα ηχητικά σήματα που είναι ένα μήνυμα για το τι μπορεί να είναι λάθος. Αν υπάρχει κάποια βλάβη πριν από την κάρτα γραφικών είναι εκκίνηση, δεν υπάρχει απεικόνιση να δείτε το μήνυμα λάθους και αυτός είναι ο τρόπος bios μας λέει τι είναι λάθος.

Boot μέχρι μερικές φορές και τη μελέτη της αλληλουχίας μπιπ και να υποβάλει σχετική έκθεση.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε έναν Laptop. Αλλά dont ξέρει πού να αρχίσει kazzarookid Laptops, Κινητά & PDA 6 5 Οκτωβρίου 2009 18:59
Θέλω να πουλήσω My Laptop για τμήματα, αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. KingOmega Laptops, Κινητά & PDA 1 10η Μαΐου 2009 12:31
Εκκίνηση στο lap-top μου είναι Sooo Slooooow, anyone know why? moggyjo Λειτουργικά συστήματα Windows 1 18 Φεβ 2009 11:35
Acer Laptop Εκκίνησης Προβλήματα RyouUchiha Laptops, Κινητά & PDA 2 10 Δεκ. 2007 03:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.