manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Laptop ne pali

Reply

Thread Tools
Old 17 veljača 2008, 13:42
Member Group

Default Laptop ne pali

Moj laptop neće čizma. Obraćam se na njega i uzima me u crnom ekranu s treperi _ ikonu u gornjem lijevom kutu i ruke kontinuirani zvučni signal.

JA pokušao booting u moju tvrdog diska putem BIOS-a ista stvar se događa.

JA pokušao to čizma u moju Disk Drive to reinstalirati moj OS, ali istu stvar dogodi.

Mogao bilo tko pomoć? Im 'vlasništvo toliko problema s moj laptop da sam stvarno ne raspoloženi za to.

Živjeli.
Old 17 veljača 2008, 17:23
Donatorska Grupa

Default Laptop ne pali

Je li to jedan kontinuirani neisprekidan bip ili broj beeps? ...... imaju izgled ovdje i vidjeti ako možete odgovarati ga.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 18 veljača 2008, 04:53
Member Group

Default Laptop ne pali

To je broj beeps ravno nakon svake druge. Gledam u taj website, ali je malo zbunjuje me da budem iskren.
Old 18 veljača 2008, 05:07
Donatorska Grupa

Default Laptop ne pali

Pa .... trebate opisati beeps detaljno ..... samo možete čuti ih

The beeps dajemo poruku da je ono što bi moglo biti u krivu. Ako je krivnja postoji prije grafička kartica je booted, nema zaslonu prikaže poruka o pogrešci i ovaj je put bios govori nam ono što je pogrešno.

Čizma gore nekoliko puta i proučavati bip slijed i izvješće nazad.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Need a Laptop. Ali ne znam gdje početi kazzarookid Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 6 5. listopada 2009 18:59
Želim Prodaj Moje Laptop za dijelove, ali ne zna gdje Start. KingOmega Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 10. svibanj 2009 12:31
Start Up na moj laptop je Sooo Slooooow, bilo tko znati zašto? moggyjo Windows Operating Systems 1 18. veljača 2009 11:35
Laptop Acer Start Up Problems RyouUchiha Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 10. prosinac 2007 03:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.