![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj laptop neće čizma. Obraćam se na njega i uzima me u crnom ekranu s treperi _ ikonu u gornjem lijevom kutu i ruke kontinuirani zvučni signal. JA pokušao booting u moju tvrdog diska putem BIOS-a ista stvar se događa. JA pokušao to čizma u moju Disk Drive to reinstalirati moj OS, ali istu stvar dogodi. Mogao bilo tko pomoć? Im 'vlasništvo toliko problema s moj laptop da sam stvarno ne raspoloženi za to. Živjeli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to jedan kontinuirani neisprekidan bip ili broj beeps? ...... imaju izgled ovdje i vidjeti ako možete odgovarati ga.
| |||
| |||
| To je broj beeps ravno nakon svake druge. Gledam u taj website, ali je malo zbunjuje me da budem iskren. |
|
| |||
| |||
| Pa .... trebate opisati beeps detaljno ..... samo možete čuti ih ![]() The beeps dajemo poruku da je ono što bi moglo biti u krivu. Ako je krivnja postoji prije grafička kartica je booted, nema zaslonu prikaže poruka o pogrešci i ovaj je put bios govori nam ono što je pogrešno. Čizma gore nekoliko puta i proučavati bip slijed i izvješće nazad. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need a Laptop. Ali ne znam gdje početi | kazzarookid | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 5. listopada 2009 18:59 |
| Želim Prodaj Moje Laptop za dijelove, ali ne zna gdje Start. | KingOmega | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 10. svibanj 2009 12:31 |
| Start Up na moj laptop je Sooo Slooooow, bilo tko znati zašto? | moggyjo | Windows Operating Systems | 1 | 18. veljača 2009 11:35 |
| Laptop Acer Start Up Problems | RyouUchiha | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 10. prosinac 2007 03:09 |
| Thread Tools | |
| |