![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját laptop nem fog elindulni. Én viszont azt és úgy, hogy egy fekete képernyőn egy villogó _ ikonra a bal felső sarokban, és folyamatosan sípol. Próbáltam indítás be a merevlemez a BIOS, de ugyanaz a dolog történik. Próbáltam boot be a Disk Drive újratelepítéséhez én OS, de ugyanaz a dolog történik. Tudna valaki segíteni? Van annyi fáradságot, hogy a laptop az én vagyok tényleg nem ez a hangulat. Egészségére. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy töretlen folyamatos sípolás vagy több sípol? ...... még egy pillantást itt és nézd meg, hogy egyeznek meg.
| |||
| |||
| Ez számos sípolás után egymást. Megnéztem a weboldalon, de ez kissé zavaros nekem, hogy őszinte legyek. |
|
| |||
| |||
| Nos .... be kell mutatnia, sípol részletesen ..... csak akkor hallani őket ![]() A sípolás adnak egy üzenetet, hogy mi lehet rossz. Ha a hiba áll fenn, a grafikus kártya is indítottunk, nincs kijelző, hogy a hibaüzenetet, és ez az út a BIOS megmondja, mi a baj. Boot egy párszor, és tanulmányozza a sípszó sorozata, és jelentést kell készítenie. |