mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Laptop nebus pradėtas

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 17, 2008, 13:42
Narys

Default Laptop nebus pradėtas

Mano nešiojamas kompiuteris bus ne boot. I turn it on, ir ji priima mane juodas ekranas mirksi _ piktogramą viršutiniame kairiajame kampe ir nuolat nepypsi.

Bandžiau atsisiuntimas į kietąjį diską per BIOS, bet tas pats atsitiks.

Bandžiau įkelti į savo diską iš naujo savo OS, bet tas pats atsitiks.

Could anybody help? Turiu tiek daug problemų su mano nešiojamas, kad aš tikrai ne už tai nuotaika.

Į sveikatą.
Old Vasaris 17, 2008, 17:23
Donorų grupės

Ar tai vienas ištisinis nepertraukiamas beep ar garsų numerį? ...... pažiūrėkite čia ir pažiūrėkite, ar galite suderinti jį.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Vasaris 18, 2008, 04:53
Narys

Jis garsų tiesiai skaičius po kito. Aš mačiau tą svetainę, bet tai šiek tiek klaidina man būti sąžiningas.
Old Vasaris 18, 2008, 05:07
Donorų grupės

Gerai .... reikia apibūdinti pypsi išsamiau ..... tik galite išgirsti jų

Pypsi suteikiame tai, kas gali būti neteisingai suprasta. Jei gedimas egzistuoja iki video kraunamas nėra rodomi parodyti klaidos prane ¹ im ±, ir tai yra būdas BIOS pasakoja mums, kas yra negerai.

Boot up kelis kartus ir studijų beep seka ir atsiskaito.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Need Laptop. Bet Dont Know Where to Start kazzarookid Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 5 spalis 2009 18:59
Noriu parduoti my Laptop dalims, bet nežinote, kur pradėti. KingOmega Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Gegužė 10, 2009 12:31
Start Up on my Laptop yra Sooo Slooooow, Anyone know why? moggyjo Windows "operacinės sistemos 1 18 vasaris 2009 11:35
Acer Laptop Start Up problemos RyouUchiha Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 10 gruodis 2007 03:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.