![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano nešiojamas kompiuteris bus ne boot. I turn it on, ir ji priima mane juodas ekranas mirksi _ piktogramą viršutiniame kairiajame kampe ir nuolat nepypsi. Bandžiau atsisiuntimas į kietąjį diską per BIOS, bet tas pats atsitiks. Bandžiau įkelti į savo diską iš naujo savo OS, bet tas pats atsitiks. Could anybody help? Turiu tiek daug problemų su mano nešiojamas, kad aš tikrai ne už tai nuotaika. Į sveikatą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tai vienas ištisinis nepertraukiamas beep ar garsų numerį? ...... pažiūrėkite čia ir pažiūrėkite, ar galite suderinti jį.
| |||
| |||
| Jis garsų tiesiai skaičius po kito. Aš mačiau tą svetainę, bet tai šiek tiek klaidina man būti sąžiningas. |
|
| |||
| |||
| Gerai .... reikia apibūdinti pypsi išsamiau ..... tik galite išgirsti jų ![]() Pypsi suteikiame tai, kas gali būti neteisingai suprasta. Jei gedimas egzistuoja iki video kraunamas nėra rodomi parodyti klaidos prane ¹ im ±, ir tai yra būdas BIOS pasakoja mums, kas yra negerai. Boot up kelis kartus ir studijų beep seka ir atsiskaito. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Laptop. Bet Dont Know Where to Start | kazzarookid | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 5 spalis 2009 18:59 |
| Noriu parduoti my Laptop dalims, bet nežinote, kur pradėti. | KingOmega | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 10, 2009 12:31 |
| Start Up on my Laptop yra Sooo Slooooow, Anyone know why? | moggyjo | Windows "operacinės sistemos | 1 | 18 vasaris 2009 11:35 |
| Acer Laptop Start Up problemos | RyouUchiha | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 10 gruodis 2007 03:09 |
| Temos įrankiai | |
| |