![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mój laptop nie boot. I go włączyć i zajmuje mi się czarny ekran z migającym _ ikonę w lewym górnym rogu i ciągły sygnał dźwiękowy.
Próbowałem ładowania do mojego dysku twardego za pomocą BIOS-u, ale to samo się dzieje. Próbowałem uruchomić w moim dyskiem ponowna mój OS, ale to samo się dzieje. Czy ktoś pomoże? Mam tyle kłopotów z moim laptopie, że jestem naprawdę nie do tego nastroju. Wiwaty. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy jest to ciągły nieprzerwany sygnał lub numer sygnały? ...... zajrzyj tu i sprawdzić, czy można dopasować go.
|
|||
|
|||
|
Jest to liczba sygnały prosto po sobie nawzajem. Spojrzałem na stronie internetowej, ale jest nieco mylące mi się szczery.
|
|
|
|||
|
|||
|
Więc .... należy opisać szczegółowo sygnały ..... tylko słychać ich
![]() W dźwięki nadają wiadomości, co mogłoby być źle. Jeśli błąd występuje przed karta graficzna jest uruchamiany, nie ma wyświetlacza, aby wyświetlić komunikat o błędzie i jest to sposób BIOS mówi nam co się stało. Rozruch się kilka razy i analizy sekwencji sygnał i sprawozdania. |