menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop nezačne

Reply

Thread Tools
Old 17.februára 2008, 13:42
Člen Skupina

Default Laptop nezačne

Môj notebook nebude boot. Já zase na to, a to sa mi na čiernej obrazovke s blikající _ ikonu v ľavom hornom rohu a kontinuálnej pípnutím.

Snažil som sa zavádzanie do môjho pevného disku cez BIOS, ale to isté sa bude diať.

Snažil som sa zaviesť do môjho Disk Drive preinštalovať OS, ale my to isté sa bude diať.

Mohol by niekto pomôcť? Mám toľko problémov so svojím notebookom, že som naozaj v žiadnom náladu na to.

Na zdravie.
Old 17.februára 2008, 17:23
Darcu Skupina

Default Laptop nezačne

Je to jedna neprerušovaná neodlomeným pípnutie alebo počet pípanie? ...... sa pozrieť tady a uvidíte, ak môžete, že zápas.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 18.února 2008, 04:53
Člen Skupina

Default Laptop nezačne

Je to počet pípnutie rovno po sebe. Pozrela som sa na tejto webovej stránke, ale je to trochu mätúci, aby som bol úprimný.
Old 18.února 2008, 05:07
Darcu Skupina

Default Laptop nezačne

No .... Potrebujete k opisu pípne podrobne ..... len môžete počuť

V pípanie dávajú správu o tom, čo by mohlo byť zle. Ak sa vina existuje u grafické karty je spustený, nie je na displeji zobraziť chybové hlásenie, a to je cesta, bios nám hovorí, čo je zle.

Spustiť niekoľkokrát a študovať sled pípnutie a správy späť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Need Laptop. Ale Dont Know Where to Start kazzarookid Notebooky, Mobily a PDA 6 5.října 2009 18:59
I Wanna Predať My Laptop pre diely, ale neviem, kde začať. KingOmega Notebooky, Mobily a PDA 1 10. mája 2009 12:31
Start Up na môj notebook je sooo Slooooow niekto vedieť prečo? moggyjo Operačné systémy Windows 1 18 február 2009 11:35
Acer Laptop Štart Up Problémy RyouUchiha Notebooky, Mobily a PDA 2 10. decembra 2007 03:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.