![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій ноутбук не завантажується. Я, включіть його і в мене йде на чорний екран з миготливим _ значок у верхньому лівому куті і безперервний звуковий сигнал. Я спробував завантаження на жорсткий диск через BIOS, але те ж саме відбувається. Я намагалася завантажитися в моїх дисків, щоб перевстановити ОС, але те ж саме відбувається. Чи може хто-небудь допомогти? У мене стільки клопоту з моїм ноутбуком, що я дійсно не в настрої для цього. Ура. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це один безперервний безперервний гудок або декількох звукових сигналів? ...... посмотреть тут і у вас може зрівнятися.
| |||
| |||
| Ця кількість звукових сигналів прямий один за одним. Я дивився на цей сайт, але він трохи оману мене бути чесним. |
|
| |||
| |||
| Ну .... Вам потрібно описати докладно сигнал ..... тільки Ви зможете почути їх ![]() Подає звуковий сигнал дають повідомлень, якими могли б бути неправильним. Завантажується Якщо вина існує до відеокарти, відсутня зображення, щоб показати повідомлення про помилку, і це є способом BIOS говорить нам, що сталося. Черевик вгору кілька разів, і вивчити сигнал послідовності і доповісти. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбука. Але Dont знаєте з чого почати | kazzarookid | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 5 жовтня 2009 18:59 |
| Я хотів би продати мою ноутбук по частинах, але не знаєте з чого почати. | KingOmega | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 10 травня 2009 12:31 |
| Початок на моєму ноутбуці Sooo Slooooow, Anyone знаєте чому? | moggyjo | Операційні системи Windows | 1 | 18 лютого 2009 11:35 |
| Ноутбук Acer Start Up Проблеми | RyouUchiha | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 10 грудня 2007 03:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |