![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какви са истинските причини, за лаптопи и компютри катастрофата. Понеже ми Лаптоп винаги изглежда катастрофата, както и неговите правиш главата ми в LOL. Когато тя не блокира екрана ми отива смешно, както и .Може ли някой ми кажете някои основни reaso защо ми лаптоп май катастрофата. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прегряване.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows може да бъде причина. Може да се струва преинсталиране. Чисто формат. Това решава куп проблеми нормално.
|
| |||
| |||
| Също така има шофьор. Вземете най-новите за вашата графична карта. Също така се наблюдава на процесора, което температурата readout. Ако става дума за Dell, опитайте dellfand, която ви позволява да регулирате време, на който фен скорости са различни.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Този момчета за инфо |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ за избор между 2 лаптопа? | chilloutcolin | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 11-ти октомври 2009 год. 08:26 |
| Какви са добрите от тях Преносими компютри там? | Паника | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 28-ми септември 2009 година 05:43 |
| Имам нужда от помощ с WiFi и нашите Лаптопи Моля | spanielsaregreen | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 15:42 |
| Избор между 2 лаптопи, помогни! | MWp | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 9 януари 2009 07:29 |
| Кой от тези лаптопи ли, че е най-добра цена? | palvarez | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 30 януари 2008 год. 16:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |