![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jaký je pravý důvod, že notebooky a počítače havárie. Vzhledem k tomu, že můj notebook vždy zdá, že pád a jeho děláš v mé hlavě lol. Když se to krach mé obrazovce je k smíchu, stejně .Mohl by mi prosím někdo říct reaso hlavní důvod, proč můj notebook může dojít k selhání. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přehřátí.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Systém Windows také může být příčinou. Může být v hodnotě přeinstalovat. Čistý formát. To řeší spoustu problémů normálně.
|
| |||
| |||
| Také špatný řidič. Získejte nejnovější pro vaši grafickou kartu. Také dostanete CPU sleduje, zda se aktuální teplota. Pokud je to Dell, zkuste dellfand, které vám umožní upravit temps, při které otáčky ventilátorů lišit.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ta kluci za info |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda k výběru mezi 2 Laptopy? | chilloutcolin | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11.října 2009 08:26 |
| Co jsou KAPELA Notebooky Out There? | Tizzy | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 28.září 2009 05:43 |
| Potřebuji pomoc s mým Wifi a Naše Notebooky prosím | spanielsaregreen | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 5. Srpna 2009 15:42 |
| Volba mezi 2 notebooky, prosím pomozte! | MWp | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 9. ledna 2009 07:29 |
| Který z těchto notebooků si myslíte, že je nejvýhodnější? | palvarez | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 30. ledna 2008 16:15 |
| Thread Nástroje | |
| |