![]() |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι η πραγματική αιτία, ότι οι φορητοί υπολογιστές και υπολογιστές συντριβή. Γιατί μου φαίνεται ότι πάντα Laptop δυστύχημα, και τα κάνει το κεφάλι μου στο lol. Όταν το κάνει crash οθόνη μου πάει καλά ως αστείο .Θα μπορούσε κάποιος να μου πει μερικά κύρια reaso γιατί μου φορητό υπολογιστή, ενδέχεται να διακοπούν. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπερθέρμανση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα Windows μπορούν επίσης να είναι η αιτία. Μπορεί να αξίζει να επανεγκαταστήσετε. Καθαριότητα μορφή. Αυτό λύνει ένα σωρό προβλήματα κανονικά.
|
| |||
| |||
| Επίσης λάθος οδηγός. Ενημερωθείτε για τα τελευταία για την κάρτα γραφικών. Επίσης, πάρτε μια CPU που να παρακολουθεί τη θερμοκρασία ανάγνωσης. Αν πρόκειται για ένα Dell, δοκιμάστε dellfand, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο κατά την οποία ο ανεμιστήρας ταχύτητες ποικίλλουν.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Τα παιδιά για τις πληροφορίες |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια επιλογή μεταξύ 2 Υ; | chilloutcolin | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 11 Οκτωβρίου 2009 08:26 |
| Ποια είναι τα Φορητός Bests εκεί έξω; | Έξαψη | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 05:43 |
| Χρειάζομαι βοήθεια με Wifi μου και μας Laptops Παρακαλώ | spanielsaregreen | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 9 | 5 Αυγ 2009 15:42 |
| Επιλογή μεταξύ 2 φορητούς υπολογιστές, PLEASE HELP! | MWp | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 9 Ιαν 2009 07:29 |
| Ποιο ένα από αυτά τα laptops γνώμη σας είναι η καλύτερη τιμή; | palvarez | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 30 Ιαν 2008 16:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |