![]() |
|
| |||
| |||
| מה הסיבה האמיתית, כי מחשבים ניידים ומחשבים לקרוס. כי שלי תמיד נראה Laptop לקרוס, ואת עושה לי את הראש LOL. כאשר היא עושה לי את המסך הולך לקרוס גם מצחיק .מישהו יכול לומר לי כמה ראשי reaso למה הנייד שלי עלולה לקרוס. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Overheating.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows יכול גם להיות הגורם. יכול להיות שווה להתקין מחדש. נקי את הפורמט. זה פותר בעיות של חבורה כרגיל.
|
| |||
| |||
| גם הנהג לא בסדר. קבל את המידע העדכני ביותר עבור כרטיס המסך שלך. כמו כן לקבל CPU לפקח שעושה טמפרטורה readout. אם הוא דל, נסה dellfand, המאפשרת לך לשנות את temps בו אוהד במהירויות שונות.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| חבר 'ה ta של מידע |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה בחירה בין 2 מחשבים ניידים? | chilloutcolin | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 11 אוקטובר 2009 08:26 |
| מה הם מחשבים נישאים Bests שם בחוץ? | התרגשות | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 28 ספטמבר 2009 05:43 |
| אני צריך עזרה עם WiFi ו שלנו אנא מחשבים נישאים | spanielsaregreen | רישות, מודמים & VoIP | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 15:42 |
| בחירה בין 2 מחשבים ניידים, בבקשה לעזור! | mwp | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 9th ינואר 2009 07:29 |
| איזה מחשבים ניידים של אלה שאתה חושב שזה התמורה הטובה ביותר? | palvarez | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 16:15 |
| שרשרת כלים | |
| |