по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Ляв Кликнете като Кликнете с десния бутон, трябва да отворите друг прозорец, за да Отворено връзки?

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 05:43
Новите държави Група

Здравейте,

Аз съм се чудех дали имам вирус или ако това е просто неизправности в Windows XP. Аз съм с помощта на Dell лаптоп и ми остави кликнете бутона (и когато натиснете върху mousepad) и двете работят по подобен начин, по отношение на правото натиснете бутона, но може да се използва и за някои ляво кликнете. Кликването си правото бутон сега не прави нищо и не е фиксирана на проблема.
Също така, когато използвате интернет, моят курсора не може да изглежда да признае връзките докато не отвори друг прозорец (в този случай аз съм с "Моите документи") и след това отново щракнете върху гърба на интернет страницата. Тя е отчайващ трябва да продължаваш така.

Аз не са имали този проблем до днес и не са открити случаи като моя онлайн за напътствия за това какво да правя. Неуспех на окабеляването е малко frazzled? Аз случайно разляна питие над моя лаптоп тази сутрин и кога избърсване го, притиска много клавиатурни клавиши по същото време, което замрази ми лаптопа. Така че аз рестартира и след това тези проблеми възникнали. Първоначално аз също имаше проблеми с влизане в системата, но това изглежда, че са били решени сега.

Всяка помощ е много оценявам.

Благодарности,
Blitzgirl42 хх
Old 17 юни 2009 г., 12:08
Член Група

Вероятно пържени от разливане напитката върху нея.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc