| Здравейте,
Аз съм се чудех дали имам вирус или ако това е просто неизправности в Windows XP. Аз съм с помощта на Dell лаптоп и ми остави кликнете бутона (и когато натиснете върху mousepad) и двете работят по подобен начин, по отношение на правото натиснете бутона, но може да се използва и за някои ляво кликнете. Кликването си правото бутон сега не прави нищо и не е фиксирана на проблема.
Също така, когато използвате интернет, моят курсора не може да изглежда да признае връзките докато не отвори друг прозорец (в този случай аз съм с "Моите документи") и след това отново щракнете върху гърба на интернет страницата. Тя е отчайващ трябва да продължаваш така.
Аз не са имали този проблем до днес и не са открити случаи като моя онлайн за напътствия за това какво да правя. Неуспех на окабеляването е малко frazzled? Аз случайно разляна питие над моя лаптоп тази сутрин и кога избърсване го, притиска много клавиатурни клавиши по същото време, което замрази ми лаптопа. Така че аз рестартира и след това тези проблеми възникнали. Първоначално аз също имаше проблеми с влизане в системата, но това изглежда, че са били решени сега.
Всяка помощ е много оценявам.
Благодарности,
Blitzgirl42 хх |