menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů?

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 05:43
Nový člen skupiny

Default Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů?

Ahoj,

Já jsem přemýšlel, zda mám virus nebo pokud je to prostě závadu v systému Windows XP. Já jsem za použití notebooku Dell a moje vlevo klikněte na tlačítko (i když jsem na tiskové mousepad) oba pracují v podobné cestě k pravé klikněte na tlačítko, ale může být také použit pro některé vlevo kliknutím. Kliknete pravým tlačítkem my teď nedělá nic a nemá pevnou problém.
Také při využívání internetu, můj kurzor nemůže Zdá se, že uznají do vazby i otevřít další okno (v tomto případě jsem pomocí 'Dokumenty') a poté znovu klepněte-zpět na internetových stránkách. Je frustrující, že k udržení dělat.

Jsem neměl tento problém až do dnešní doby a nenalezly žádné případy, jako je můj online návod na to, co mám dělat. Mohla by být trochu elektroinstalace frazzled? Já náhodou uniklá nápoj přes můj notebook dnes ráno, a když stírací to, lisované mnoho tlačítek klávesnice ve stejné době, která zmrazila můj notebook. Tak jsem restart a pak tyto problémy objevily. Zpočátku jsem měl problémy s přihlášením, ale zdá se, že byly vyřešeny hned.

Jakákoliv pomoc je velmi ceněn.

Díky,
Blitzgirl42 xx
Old 17. června 2009, 12:08
Člen Skupina

Default Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů?

Pravděpodobně ji smažené rozlití nápoje na to.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Firefox vlevo klikněte stažení nefunguje jaymoshud Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 30. květen 2009 16:44
Laptop havaruje, když kliknete na některých internetových odkazů 2815davidtester Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 3. ledna 2008 17:28
Levé tlačítko myši Kadejd Web Design, hosting & SEO 3 1. prosinec 2007 07:47
Levým tlačítkem myši klikněte na Laptop nefunguje? c02asm Notebooky, Mobily a PDA 3 28. listopadu 2007 01:00
Myš problém - vlevo klikněte nefunguje CompGal Obecné Hardware Chat 4 17. března 2007 09:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.