Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? Ahoj,
Já jsem přemýšlel, zda mám virus nebo pokud je to prostě závadu v systému Windows XP. Já jsem za použití notebooku Dell a moje vlevo klikněte na tlačítko (i když jsem na tiskové mousepad) oba pracují v podobné cestě k pravé klikněte na tlačítko, ale může být také použit pro některé vlevo kliknutím. Kliknete pravým tlačítkem my teď nedělá nic a nemá pevnou problém.
Také při využívání internetu, můj kurzor nemůže Zdá se, že uznají do vazby i otevřít další okno (v tomto případě jsem pomocí 'Dokumenty') a poté znovu klepněte-zpět na internetových stránkách. Je frustrující, že k udržení dělat.
Jsem neměl tento problém až do dnešní doby a nenalezly žádné případy, jako je můj online návod na to, co mám dělat. Mohla by být trochu elektroinstalace frazzled? Já náhodou uniklá nápoj přes můj notebook dnes ráno, a když stírací to, lisované mnoho tlačítek klávesnice ve stejné době, která zmrazila můj notebook. Tak jsem restart a pak tyto problémy objevily. Zpočátku jsem měl problémy s přihlášením, ale zdá se, že byly vyřešeny hned.
Jakákoliv pomoc je velmi ceněn.
Díky,
Blitzgirl42 xx |