![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αναρωτιέμαι αν έχω έναν ιό ή εάν αυτό είναι απλώς μια δυσλειτουργία στα Windows XP. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή Dell και κάντε κλικ στο κουμπί μου αριστερά (και όταν Τύπο σχετικά με το mousepad) δύο εργασίες με παρόμοιο τρόπο με το δεξί κλικ το κουμπί, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μερικά κλικ αριστερά. Πατώντας το κουμπί δεξιά μου τώρα δεν κάνει τίποτα και δεν έχει καθοριστεί το πρόβλημα. Επίσης, κατά τη χρήση του διαδικτύου, δεν μπορεί να μου δρομέα φαίνεται να αναγνωρίζουν συνδέσμους μέχρι θ ανοίξει ένα άλλο παράθυρο (στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι με τη χρήση "Τα έγγραφά μου") και στη συνέχεια κλικ στην πίσω σελίδα του διαδικτύου. Είναι λυπηρό να πρέπει να τηρούν αυτή την κατεύθυνση. Δεν είχα αυτό το πρόβλημα και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί περιπτώσεις σαν τη δική μου online για οδηγίες για το τι να κάνουμε. Θα μπορούσε η καλωδίωση να είναι λίγο frazzled; Θα έχουν απορριφθεί κατά λάθος ένα ποτό πάνω μου laptop, σήμερα το πρωί και όταν σκουπίζοντάς το κάτω, πίεσε πολλές πληκτρολόγιο πλήκτρα την ίδια στιγμή που πάγωσε μέχρι μου laptop. Γι 'αυτό επανεκκίνηση και στη συνέχεια αυτά τα προβλήματα. Αρχικά Είχα επίσης προβλήματα με την υλοτομία, αλλά που φαίνεται να έχουν επιλυθεί τώρα. Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Ευχαριστώ, Blitzgirl42 xx |
|
| |||
| |||
| Πιθανότατα τηγανισμένα με χύσιμο σε αυτό το ποτό. |