manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Lijevi Acting Like Kliknite desnim klikom, Need Open Window Drugi Open Linkovi?

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 05:43
Novi član grupe

Default Lijevi Acting Like Kliknite desnim klikom, Need Open Window Drugi Open Linkovi?

Hi there,

Ja sam pitajući se da li sam virus ili ako je to jednostavno kvar u sustavu Windows XP. Ja sam koristeći Dell laptopa i moje lijeve strane kliknite na gumb (i kada pritisnete na podloga za miša) oboje rade na sličan način na pravo kliknite na gumb, ali može se koristiti i za neke lijevo klikom. Kliknete li moje pravo gumb sada ne radi ništa i nije fiksno problem.
Također, prilikom korištenja interneta, moje pokazivač ne može se činiti da prepoznaju i linkovi do otvoriti još jedan prozor (u ovom slučaju ja sam koristeći "My Documents"), a zatim ponovno kliknite natrag na internet stranici. To je frustrirajuće imati da radiš.

Ja nisam imala taj problem do danas a ne nađe slučajevima kao što su minska online za vođenje kao što učiniti. Mogao je biti malo ožičenje frazzled? Ja slučajno piti prosutim nad moj laptop jutros a kad ga wiping down, prešani mnoge tipke na tipkovnici u isto vrijeme, koji se smrznuti moj laptop. Tako sam i tada ponovno pokretanje tih problema dogodio. U početku sam imao problema sa prijavom, ali da izgleda kao da je sad riješeno.

Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati.

Hvala,
Blitzgirl42 xx
Old 17. lipnja 2009, 12:08
Member Group

Default Lijevi Acting Like Kliknite desnim klikom, Need Open Window Drugi Open Linkovi?

Vi vjerojatno pržene ga spilling piće na sebi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.