Lijevi Acting Like Kliknite desnim klikom, Need Open Window Drugi Open Linkovi? Hi there,
Ja sam pitajući se da li sam virus ili ako je to jednostavno kvar u sustavu Windows XP. Ja sam koristeći Dell laptopa i moje lijeve strane kliknite na gumb (i kada pritisnete na podloga za miša) oboje rade na sličan način na pravo kliknite na gumb, ali može se koristiti i za neke lijevo klikom. Kliknete li moje pravo gumb sada ne radi ništa i nije fiksno problem.
Također, prilikom korištenja interneta, moje pokazivač ne može se činiti da prepoznaju i linkovi do otvoriti još jedan prozor (u ovom slučaju ja sam koristeći "My Documents"), a zatim ponovno kliknite natrag na internet stranici. To je frustrirajuće imati da radiš.
Ja nisam imala taj problem do danas a ne nađe slučajevima kao što su minska online za vođenje kao što učiniti. Mogao je biti malo ožičenje frazzled? Ja slučajno piti prosutim nad moj laptop jutros a kad ga wiping down, prešani mnoge tipke na tipkovnici u isto vrijeme, koji se smrznuti moj laptop. Tako sam i tada ponovno pokretanje tih problema dogodio. U početku sam imao problema sa prijavom, ali da izgleda kao da je sad riješeno.
Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati.
Hvala,
Blitzgirl42 xx |